Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам квалитетна фотографска репортажа во рок од 48 часа по настанот

Абе скопјани уште не тргате бе вие ??? :nesum:

Скопјани од 15 часот го сркаат езерото не гледате веќе му фалат 5 сантима длабочина ... :pos2:

За фото-сесијата ќе најдеме доброволци ... поздрав до организација,а посебни честитки за моиве домаќини кои ми обезбедија и broadband ...

Со нови вести во дневникот после 4 часот изутрина, за Кајгана ексклузивно од Охрид - Сијка Пиштолова ...

А да имаше интернет и во живо со камера ќе не глеавте 8) Но, тоа не е овозможено од Охридските стипси и кренати граѓани. Сабина Факич? А1?
к, ај ојдов јас,
4@0

Во 10 кај Охридска банка се чекафме, така?

дечки убаво да си поминете... очекуваме тазе фотки... и ова каква собиранка ќе е? на скопски или гостиварско/тетовски начин?

посебен поз до скопјанишчата.... ЗА ИНАЈТ ДА ИМ ГО ИССРКАТЕ ЕНЅЕРОНО.. па после да имаат заш да се жалат... ко ќе поминувате низ Гостивар ќе ви дадам кутлачи да можете појќе да сркате:)
Хев Фан дечки

ПС... смеете да наминете на кафе гостивар на враќање

Дечки најубав помин :je: жалам што и јас нема да ве дружам ама тоа е :nesum:...чекаме слики и некои пикантерии,сигурен сум дека ќе ги има...кога ги немало :vozbud: :pos:

Дошао сам. Напуштив во 1 и пол негде, тргнав за Баланс, чаршија ме собраја да ојме Мецофорте и завршив дома. Топ журка, се запознав со еден куп луѓе шо не ги знаев и така. Слики од Мистик деновиве, во мене нишо неам.

Списочето со кого се’ се запознав:

Мистичен (конечно со газдата да се видиме, после две години скоро од зачленувањето мое)

burn84

Lady (џенцка и пол, скоро две:)) :pipi:

BuSarCe

Crazy in Love (конечнооо) :vozbud:

Bidikov (те мољам не ме банирај) :kafe:

Tonchie (под итно брада да пуштиш) :star:

Roswell (се глеаме в село брачко, на риби) :brodce:

Јован

DimceY :chelsea5:

Sussaro (супер батка, ме бендиса :)) :music3:

Гижо (Симпатичен и фин дечко, пријатно друштво во секој случај)

Bratot (го замислував скроз поинаков, и поинтересен од мојата варијанта испадна:))

And last but not least:

Dadence - За мене личност на вечерта. Најведрата и најрасположената особа во просторијата, а самото нејзино лице те тера да се насмееш. Лепота на квадрат и фантастичен карактер на куб. Уште насекаде го глеам нејзиниот лик. Добро, то можда пошо 4 пива матнав. Да си беф пет години постар можда и ќе и се пуштев а ако даеше Газдата и ќе си ја фатев, ама здравје другиот живот то, ко ќе сум подметач за чаша.

Даденце, многу ми е мило шо те запознав. :wub:

леле бе
дај кажи што се дешаваше... нешто интересно.. фотки...

Ногу беше јако мен, да си ги изејш ушите шо не дојде. :baeh:
Слики кажав, во Мистик, ваљда утревечер, ко ќе е пак Скопје.

Ногу беше јако мен, да си ги изејш ушите шо не дојде. :baeh:
Слики кажав, во Мистик, ваљда утревечер, ко ќе е пак Скопје.
мх
а ти неможеше да шракнеш онака за ќејф дур не дојде мистик?

тиии охриѓаниве побезобразни од скопјанишчана

инаку си ги јадам ушите

На здравје да ти е. Иначе со 1.3 мегапиксели камера нишо не ќе излезеше, пубо шо не сликав. :)

Dadence - За мене личност на вечерта. Најведрата и најрасположената особа во просторијата, а самото нејзино лице те тера да се насмееш. Лепота на квадрат и фантастичен карактер на куб. Уште насекаде го глеам нејзиниот лик. Добро, то можда пошо 4 пива матнав. Да си беф пет години постар можда и ќе и се пуштев а ако даеше Газдата и ќе си ја фатев, ама здравје другиот живот то, ко ќе сум подметач за чаша.

Даденце, многу ми е мило шо те запознав. :wub:
Ах, да си и**еш векот, ме расплаче роматикава.
Плус и се слагам со тебе околу описот.:back::kesa:
љољ:chuckel:

Ах, да си и**еш векот, ме расплаче роматикава.
Плус и се слагам со тебе околу описот.:back::kesa:
љољ:chuckel:
воа као нова кајгана љубов звучи
фантомчо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom