Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ние што ќе идеме со коли до Скопје да се договориме да тргнеме заедно натаму.

G e G o напиша:
Се гледаме вечер .... ако не сум до 23:00 дојден имам завршено во некој ендек по пат
Мистичен полни то блицот и среќен пат :)

Секоја ти чест ако успееш од Струга до Охрид некој ендек да најдеш, него глеј в енѕеро да не летниш.

До сите што одат: да си (и ќе си) поминете најубаво на сФет, знам дека минатиот (и единствениот) пат кога имаше охридска собиранка си поминав супер.

До сите што не одат: да ви е криво како што ми е мене што не одам :)

Се гледаме некој друг пат..

еј Охриѓани да не заборавите да ме потсетите кај има добра храна.после забава:smir:

еј Охриѓани да не заборавите да ме потсетите кај има добра храна.после забава:smir:
Ако бараш храна за трезнење - Арома не ти бега. За друго нешто - ич не ми текнува. Ќе се најди некој маркет нон-стоп што работи.

Fortune напиша:
Ете на чија сметка ќе сме пиеле
И да, на шанк може, ама само по коктели!

Иначе, само да ве известам дека пред 3-4 часа од прилика бидна и последното потврдување дека треба во 21:30 да ни отворат и да бидам таму да се каже како масите да се наместат. И секако, ве очекуваме после 22:00

И не туку ми касните, само некој ако ми дојде доцна! Максимум фора ви давам до 23:00!
Дали жити се ќе се местат маси таму па сите да испоседнат??? Не знам, малку и глупо ми делува...ајде сите од цела држава се збираме на едно место, па уште и да се заседиме.....подобро речи им да ги тргнат масите, па да не седи никој барем....а вака, за 50 души - ........ што и да се одлучи натака океј е, само давам предлог...

Арома, Феникс, Пинк Пантер, Меџик, Мартина, Драгор...ехее :)

Арома, Феникс, Пинк Пантер, Меџик, Мартина, Драгор...ехее :)
не се сеќавам за другиве ама во пинк пантер сум јадел.не ме најадуваат 15 тоста.а и плус не се знае што е голем а што мал тост:smir:јебига ваља ќе има пехара некаде:smir:
ако не да ја земам скарата од дома,што си е сигурно сигурно хехе:pos:
сепак фала ќе посетиме и овие места.
и уште да напоменам овие политичарите да ја остават политиката дома,поздрав

Дали жити се ќе се местат маси таму па сите да испоседнат??? Не знам, малку и глупо ми делува...ајде сите од цела држава се збираме на едно место, па уште и да се заседиме.....подобро речи им да ги тргнат масите, па да не седи никој барем....а вака, за 50 души - ........ што и да се одлучи натака океј е, само давам предлог...
Добро, што ви е бе луѓе? Не ме сфаќај погрешно и не се лути, ама може да си остане на тоа да се пријавите, да си дојдете на собиранка и најубаво да си поминеме? :)
Кога треба да се смислува место, да се оди да се резервира, да се трча да се средат детали никаде ве нема охриѓаниве. Не ми е мене тешко, сакам да организирам вакви убави средби, а и имам опции. Ама како барем еден од Охридов на темава не праша дали треба некаде да се распраша и ако треба да резервира, да помогне? Сите знаете откако друг го активирал мозокот и завршил работа, смислил и испранирал како ќе биде, тогаш да давате совети и предлози. Во муабетов секако дека не спаѓаат Нинџа, Дивајн и Еко.

И да одговорам на постов. Каква претстава си добил на тоа што реков дека маси ќе се местат, ама ич не ми е јасно. Сигурно нема како за свадба да ги местат. И не може да бидат тргнати сите и да не седи никој. Секогаш некој има потреба да потседне и да одмори. Наместо да одиме прво во некој кафич и да седиме за да се видиме и да си напрајме муабет, па после да одиме да се журкаме и играме, јас направив на едно место да го добиеме и тоа и тоа. Секако дека прво сакам да си ги пречекам гостите, да седнам и да си свртам некој ред муабет со секого. И се подразбира дека после тоа ќе бидат сите на нозе и нема да се види ни маса ни столче.

И ајде таму спремајте се, уште некој сат имате. Не туку му ја мислете како и што ќе биде, решено е тоа.

:cug:

не се сеќавам за другиве ама во пинк пантер сум јадел.не ме најадуваат 15 тоста.а и плус не се знае што е голем а што мал тост:smir:јебига ваља ќе има пехара некаде:smir:
ако не да ја земам скарата од дома,што си е сигурно сигурно хехе:pos:
сепак фала ќе посетиме и овие места.
и уште да напоменам овие политичарите да ја остават политиката дома,поздрав
Епа, политика се бистри на маса а не од простум (не знам од кај ми е логикава, али.....).
Како и да е, јас мислев дека ти бараш за ПОСЛЕ журката, а пошто мислам дека не си малолетен - гарант дека то ќе биди после 2-3 сатот, а тогаш САМО АРОМА работи...и 23-ка маркетот
:toe:

Добро, што ви е бе луѓе? Не ме сфаќај погрешно и не се лути, ама може да си остане на тоа да се пријавите, да си дојдете на собиранка и најубаво да си поминеме? :)
Кога треба да се смислува место, да се оди да се резервира, да се трча да се средат детали никаде ве нема охриѓаниве. Не ми е мене тешко, сакам да организирам вакви убави средби, а и имам опции. Ама како барем еден од Охридов на темава не праша дали треба некаде да се распраша и ако треба да резервира, да помогне? Сите знаете откако друг го активирал мозокот и завршил работа, смислил и испранирал како ќе биде, тогаш да давате совети и предлози. Во муабетов секако дека не спаѓаат Нинџа, Дивајн и Еко.

И да одговорам на постов. Каква претстава си добил на тоа што реков дека маси ќе се местат, ама ич не ми е јасно. Сигурно нема како за свадба да ги местат. И не може да бидат тргнати сите и да не седи никој. Секогаш некој има потреба да потседне и да одмори. Наместо да одиме прво во некој кафич и да седиме за да се видиме и да си напрајме муабет, па после да одиме да се журкаме и играме, јас направив на едно место да го добиеме и тоа и тоа. Секако дека прво сакам да си ги пречекам гостите, да седнам и да си свртам некој ред муабет со секого. И се подразбира дека после тоа ќе бидат сите на нозе и нема да се види ни маса ни столче.

И ајде таму спремајте се, уште некој сат имате. Не туку му ја мислете како и што ќе биде, решено е тоа.

:cug:
Па и самата кога ја почна темава не сакаше да кажиш КАДЕ ќе биди собиранката па да видиме и ние сограѓани дали треба да бараме врски за резервирања или не.
А ти, и никој друг, одлучи собиранката да биди во Наполеон (немој да мислиш дека ти одам контра на тоа што го правиш). Напротив, на тоа место сум бил 3-4 пати воопшто, а не заради нешто друго, туку најмногу зашто друштвото не ми одело таму, па не ми е здосадено или било што од Наполеон па сакам да дојдам и јас. А, јас, како малограѓанин, НЕМАМ ВРСКИ таму, па кога ти веќе кажа дека ќе се збираме во Наполеон, останав само на тоа дека (претходно) понудив ако некој нема кај да спие - да побараме и да помогниме ако треба некако. Секако дека нема да примам некого кого не го знам, па остана да се бара место за спиење со пари ако веќе некој сака и можи.
Затоа, полека со испадите, јас, сватив дека ти имаш се организирано а крив сум зашто не сум прашал: ДАЛИ ТРЕБА НЕШТО ДА СЕ ПОМОГНИ?

Ov'r 'N Out

Епа, политика се бистри на маса а не од простум (не знам од кај ми е логикава, али.....).
Како и да е, јас мислев дека ти бараш за ПОСЛЕ журката, а пошто мислам дека не си малолетен - гарант дека то ќе биди после 2-3 сатот, а тогаш САМО АРОМА работи...и 23-ка маркетот
:toe:

Поточно, три пекари Арома, и неизбежниот Феникс секако.

Поточно, три пекари Арома, и неизбежниот Феникс секако.
Еиииииии, да беее....како смеев да заборавам на "Спасе Пекарот" ?
Океј, ете и уште едно место + за јадење......не заборавајте (тие што планирате ФЕНИКС да јадите) да си земите пица-бурек мх мх мх......прсти да си излижете...

ne0newbie напиша:
Па и самата кога ја почна темава не сакаше да кажиш КАДЕ ќе биди собиранката па да видиме и ние сограѓани дали треба да бараме врски за резервирања или не.
Јас кога веќе сум имала на ум каде ќе е собиранката, не ми требаат врски за резервирање. Прам муабет за предлози, муабети околу тоа пред да се одлучи каде ќе биде.
А ти, и никој друг, одлучи собиранката да биди во Наполеон (немој да мислиш дека ти одам контра на тоа што го правиш).
А не. Не одлучив јас сама.
Затоа, полека со испадите, јас, сватив дека ти имаш се организирано а крив сум зашто не сум прашал: ДАЛИ ТРЕБА НЕШТО ДА СЕ ПОМОГНИ?
Испади:pos:
Не реков де дека си крив, аман. Само не ми мрчете откако е се` готово и кога е доцна за предлози. За тоа порано треба да се појавите. Нема зошто да се расправаме де. Спремај си се, дојди си на собиранката и најубаво ќе си биде. Вака да било, така да било, зошто вака, зошто онака, не ми е сега потребно:)
Се гледаме:smir:

Се гледаме вечер едвај чекам јако ќе е :cug:

Домаќини какво е времето деновиве?

Јееее! :je:

Времето според јаху ќе биде топ. И утре исто (кога ќе пиеме кафе покрај езеро).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom