Мистичен
Човек
Ај ние што ќе идеме со коли до Скопје да се договориме да тргнеме заедно натаму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
G e G o напиша:Се гледаме вечер .... ако не сум до 23:00 дојден имам завршено во некој ендек по пат
Мистичен полни то блицот и среќен пат![]()
Ако бараш храна за трезнење - Арома не ти бега. За друго нешто - ич не ми текнува. Ќе се најди некој маркет нон-стоп што работи.еј Охриѓани да не заборавите да ме потсетите кај има добра храна.после забава:smir:
Дали жити се ќе се местат маси таму па сите да испоседнат??? Не знам, малку и глупо ми делува...ајде сите од цела држава се збираме на едно место, па уште и да се заседиме.....подобро речи им да ги тргнат масите, па да не седи никој барем....а вака, за 50 души - ........ што и да се одлучи натака океј е, само давам предлог...Fortune напиша:Ете на чија сметка ќе сме пиеле
И да, на шанк може, ама само по коктели!
Иначе, само да ве известам дека пред 3-4 часа од прилика бидна и последното потврдување дека треба во 21:30 да ни отворат и да бидам таму да се каже како масите да се наместат. И секако, ве очекуваме после 22:00
И не туку ми касните, само некој ако ми дојде доцна! Максимум фора ви давам до 23:00!
Арома, Феникс, Пинк Пантер, Меџик, Мартина, Драгор...ехеееј Охриѓани да не заборавите да ме потсетите кај има добра храна.после забава:smir:
не се сеќавам за другиве ама во пинк пантер сум јадел.не ме најадуваат 15 тоста.а и плус не се знае што е голем а што мал тост:smir:јебига ваља ќе има пехара некаде:smir:Арома, Феникс, Пинк Пантер, Меџик, Мартина, Драгор...ехее![]()
Добро, што ви е бе луѓе? Не ме сфаќај погрешно и не се лути, ама може да си остане на тоа да се пријавите, да си дојдете на собиранка и најубаво да си поминеме?Дали жити се ќе се местат маси таму па сите да испоседнат??? Не знам, малку и глупо ми делува...ајде сите од цела држава се збираме на едно место, па уште и да се заседиме.....подобро речи им да ги тргнат масите, па да не седи никој барем....а вака, за 50 души - ........ што и да се одлучи натака океј е, само давам предлог...
Епа, политика се бистри на маса а не од простум (не знам од кај ми е логикава, али.....).не се сеќавам за другиве ама во пинк пантер сум јадел.не ме најадуваат 15 тоста.а и плус не се знае што е голем а што мал тост:smir:јебига ваља ќе има пехара некаде:smir:
ако не да ја земам скарата од дома,што си е сигурно сигурно хехе
сепак фала ќе посетиме и овие места.
и уште да напоменам овие политичарите да ја остават политиката дома,поздрав
Па и самата кога ја почна темава не сакаше да кажиш КАДЕ ќе биди собиранката па да видиме и ние сограѓани дали треба да бараме врски за резервирања или не.Добро, што ви е бе луѓе? Не ме сфаќај погрешно и не се лути, ама може да си остане на тоа да се пријавите, да си дојдете на собиранка и најубаво да си поминеме?![]()
Кога треба да се смислува место, да се оди да се резервира, да се трча да се средат детали никаде ве нема охриѓаниве. Не ми е мене тешко, сакам да организирам вакви убави средби, а и имам опции. Ама како барем еден од Охридов на темава не праша дали треба некаде да се распраша и ако треба да резервира, да помогне? Сите знаете откако друг го активирал мозокот и завршил работа, смислил и испранирал како ќе биде, тогаш да давате совети и предлози. Во муабетов секако дека не спаѓаат Нинџа, Дивајн и Еко.
И да одговорам на постов. Каква претстава си добил на тоа што реков дека маси ќе се местат, ама ич не ми е јасно. Сигурно нема како за свадба да ги местат. И не може да бидат тргнати сите и да не седи никој. Секогаш некој има потреба да потседне и да одмори. Наместо да одиме прво во некој кафич и да седиме за да се видиме и да си напрајме муабет, па после да одиме да се журкаме и играме, јас направив на едно место да го добиеме и тоа и тоа. Секако дека прво сакам да си ги пречекам гостите, да седнам и да си свртам некој ред муабет со секого. И се подразбира дека после тоа ќе бидат сите на нозе и нема да се види ни маса ни столче.
И ајде таму спремајте се, уште некој сат имате. Не туку му ја мислете како и што ќе биде, решено е тоа.
:cug:
Епа, политика се бистри на маса а не од простум (не знам од кај ми е логикава, али.....).
Како и да е, јас мислев дека ти бараш за ПОСЛЕ журката, а пошто мислам дека не си малолетен - гарант дека то ќе биди после 2-3 сатот, а тогаш САМО АРОМА работи...и 23-ка маркетот
![]()
Еиииииии, да беее....како смеев да заборавам на "Спасе Пекарот" ?Поточно, три пекари Арома, и неизбежниот Феникс секако.
Јас кога веќе сум имала на ум каде ќе е собиранката, не ми требаат врски за резервирање. Прам муабет за предлози, муабети околу тоа пред да се одлучи каде ќе биде.ne0newbie напиша:Па и самата кога ја почна темава не сакаше да кажиш КАДЕ ќе биди собиранката па да видиме и ние сограѓани дали треба да бараме врски за резервирања или не.
А не. Не одлучив јас сама.А ти, и никој друг, одлучи собиранката да биди во Наполеон (немој да мислиш дека ти одам контра на тоа што го правиш).
ИспадиЗатоа, полека со испадите, јас, сватив дека ти имаш се организирано а крив сум зашто не сум прашал: ДАЛИ ТРЕБА НЕШТО ДА СЕ ПОМОГНИ?