Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Pa za sreka na gradi nemam ic vlakna, a na stomak skoro i da nemam.

A inace mnogu vlakna na grb, gradi i stomak e mnogu gadno.

A da kazam i deka masko so depilirani noze ic ne lici, osven ako ne e orangutan pa mora da se izdepilira.

Види го , лепотан :
4.jpg

Колку за потсетување, вашите (а и мои богами) миленици од типот на Бред Пит, Џони Деп и остали, сите се со мазни тела (дали природно или не не е ни битно). Па зашто сите свршаат на нив?!?! Нека има некој(а) муда да ми каже дека Џони Деп е женствен. ајТ :blabla:
.

Сосема точно. Меѓутоа и едниот и другиот, иако имаат мазни гради, сепаат имаат влакна под мишки. Редовно шетам надвор од европа, и слободно можам да кажам дека бричењето мишки е Македонска работа од проста причина што некој луѓе мислат дека ако се бричат под мишки нема да се потат и да мирисаат.
Некој претоходен постер убаво рече дека се е во сапунот и водата.

Мразам депилирани машки! Мразам. За на гради сеедно ми е, и да е и да не е,ама на раце и на нозе...:pov: Сакам влакнести машки, фала богу не да биде ко мајмун, онака нормално како што треба и да изгледа едно машко.
:pipi:

Машко што се депилира - геј! :/
Сасвим у ред е хигиена под мишка, преферирам да ја има нормално, али бричење нозе и депилирање груди ми е одбивно. Секако дека не сакам да уживам во луксузот да можам плетенчиња да му правам, али машко што е помазно од жена не е машко бре! :pos:

Сакам влакнести машки, фала богу не да биде ко мајмун, онака нормално како што треба и да изгледа едно машко.:pipi:
А која е прифалива должина на влаката на груда ?
Чисто ме интересира , онака информативно , не дека сакам да се депилирам доколку должината на мојата јамболија ја надминува онаа општоприфатена должина :toe:

Хигиена си е хигиена, тука не се бунам. Ама раце, нозе, гради*, па и стомак, не долази у обзир.

*Освен аплата сеа...

А која е прифалива должина на влаката на груда ?
Чисто ме интересира , онака информативно , не дека сакам да се депилирам доколку должината на мојата јамболија ја надминува онаа општоприфатена должина :toe:

chest_0.jpg

Се` што е до овој степен на длакавост е прифатливо, повеќе не.:toe:

Под мишки е обавезително да се бричи/депилира/чупа/како-милува. Стомак и гради како сака, ако не го боли, слободно нека се депилира, мене не ми пречат влакната се додека не е претерано... Таму доле среден да е... Значи не да е тасма ама да не е ни мајмунест:) Не сум љубител на депилирани нозе, ама почнувам да се навикнувам на идејата дека оној мојон ќе ги депилира пак пред лето... А машко со депилирани раце немам уште сретнато:)

Депилирање само на интимните делови и под мишка..и до некој степен на градите(да може да се лиже:)). Многу ми е педерски коа ќе видам машко со издепилирано нозе бљак

Депилација до појас, но не и нозете, смешно е.

У принцип не сакам мазни мажи, не ми личат на мажи, затоа.:toe:

На гради природно немам влакна.
Имам во пределот под папокот и надолу:kesa: и на нозете.
Што знам глупо ми е да се бричам :)

Додека преферирам мазни девојки, не за друго, сакам да не ме бцка додека лижам овај...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom