Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
какви 15 бре на секој 5 секунди имаш влакно ако не и влакна во уста

Lele luge ajde ne bidete pa do tolku...:nesvest: Ja si sakam mazni, dobro sea ne epten..decko mi si se sreduvai ok si e.. pa i da ima ne mi smeta, si go sakam takov kakov sto e :back:

Megu nedepiliran i depiliran maz biram depiliran. Ali tesko da go nateras nekoj maz celosno da se depilira taka da neka bide sreden samo pod miski, i neka nema vegji kako orel, za se drugo ke zamizam.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Epa sega .. ako go sakam coeko ke go sakam za toa sho e a ne za toa sho go ima na nego .. :) A za toa sho mrazam vlakna.. MRAZAM !

Ја па мислев хендикепиран сум без ниедно влакно, освен на нозе. Значи ова предност било. Се си мислев вуна на гради е добра работа, дека жените бараат влакнести, ама читајќи ги вашите мислења... фино, фино. колку само сум бил во заблуда :smir:

• Ми се допаѓа
преферирам тасма да е девојката насекаде :toe:

Целосно издепилирана. Не ми пречи да има и некое фигурче ама за нешто мораше да се одлучам :toe::)
Во никој случај недепилирани пазуви, *препони и др...

*препони+дунда

Vlakna na nozete, na racete plus i kaj stomakot malce i gradite e najnormalno kaj mashkite....ali obavezno pod mishki i na polovskiot organ bricenje...bar jas taka pravam:icon_lol:

А за женскиот дел сеедно, само да не боцка и да не се заплеткам на влегување...

Да е по вндалест нела ли повеке да ве пали:vozbud:

Преферирам мазни:smir: мужи особено без влакна на градите, тотален турн офф ми се влакнести гради, а нозете ми се допаѓаат влакнести не знам зошто:vozbud:, помажествени ми се влакнести машки нозе, за половиот орган не правам проблем ннегов избор дали ќе има или не а под пазуви преферирам бричење:helou: хехе

сите цури се палат на роналдо или бекам - а роналдо кај има влакна хахах на нозете? или на рацете? на грбот??? на стомак???? хахахах нигде епа зашо се палат на нивните тела а ????? одма ласерска депилација уште коа ми искоци првото влакно на нозе и сеа неам гајле :baeh:

• Ми се допаѓа
не ми смета да не е депилиран на гради само секако избричена мишка на други места воопшто не ми смета

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom