MarthaGraham
Олд Скул
- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 673
- Поени од реакции
- 8
Па пошто темата е општо поставена, а многу мажи си зимаат за право да не се бричат под мишки и на интимните делови јас си земав за право и тој аспект да го опфатам во моето мислење (а и други членови ако идеш поназад малце низ темава).Iris напиша:Devojko zboruvame za vlakna na grb ili gradi, ne za vlakna vo intimni delovi na teloto!
Jas nikako ne sakam mazhot mi da se depilira- mene tie vlakna ne mi smetaat.
Shto ako mazhot ti se poti dodeka spie? (povekjeto mazhi se potat i hrchat) I toa e prashanje na lichna higiena??? Kje spiesh oddeleno?
Потењето е нешто што не се спречува. И ја се потам, секој жив чоек се поти. Ако користи дезодоранси и се бања секој ден нема зашо да ми смета потење. Влакната се спречуваат, односно се средуваат, за разлика од потењето. Исто како што се средува косата или ноктите.
Еве и ја да додадам на тоа што си додала

Темава е - дали сакате мазни или влакнести мажи. Просто и едноставно.
За тоа колку ми значи човекот што го сакам и што ми е битно во љубовта што ме прави среќна и задоволна и каква улога играат влакната во тој контекст можеме да праиме муабет на друга тема за љубов. Овде дискутираме за мазни или влакнести мажи, како чисто телесен фичр кај мажите, и која е нашата преференца.