Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Poludepiliranа (triagolnice,isfarbano...) :helou:

Најубаво:helou:

Тасма си е тасма. Коа ќе видам тасма...абе цел ден можам да се остаам од лижење. Дури толку сакам тасма што некад не ни ми се сака секс. Туку само орал. Истотака не е лоша и полудепилирана...односно...некоја лентичка остаена таква. Триаголник, срце...било каква форма. Памтам еднашка една моја шмекерица коа се соблече ме израдува ептен. Напраила молим те смајли шо намигнува на нејзината вуфла:) Ми вика...Ова си ти! Леле коа се разнежнив. Викам: Многу е добро вака коа се пронаоѓам у твојата дунда. Влакнеста најмалку обичам и најмалку уживам. Првин глетката не е убава, второ...на секои 15 секунди ти улетува едно влакно на јазик...па тоа може да предизвика и гушење...
не не не....

haha vlaknata se del od mazenstvenosta:baeh:

Сакам средени мажи ама не претерано средени,у стилот на перфектно исчупани веѓи и слично.Сум за депилирани мажи кои со тоа ја истакнуваат својата фигура и добро им стои,а на оние другите не им прилега така да....зависи!Гласав за полудепилирани,хахахха:pipi:

хаха ја читав одпочеток темата и видов секакви коментари.Зарем депилирањето е единствена хигиена?Да се издепилираме и да заборавиме на сапун и шампон.Тоа?Сигурно не.Јас може да имам и 5 цм под мишка да ја одржавам редовно со сапун и дезодеранс и никогаш да не засмрдам,а може да се депилирам па да мирисам постојано ако секојдневно не користам сапун и дездоранс.Значи депилиран не депилиран дезодерансот е неопходен а депилацијата пожелна но не неопходна...Тоа беше за МИШКА
Влакна на градите е машкост.Секако во умерена доза.Јас лично на градите се депелирам летно време секој месец а зимно поретко.Мене лично најубави ми се кога се малку подраснати.А тоа е и до вкусот.Ми се случило да останам подраснат подолго време за да го чујам коментарот на девојка ми.Значи оваа категорија е по вкус и по потреба.И секогаш она најприфатливото УМЕРЕНОСТА.
На препоните и кај органот можеби потстризување а кај девојките околу вагината задолжително а над неа по вкус.За мене лично е прифатлово некоја форма...

И морам да ги покоментирам изјавите од стилот..."кога можам јас девојче да се средувам зошто тој да не седне и да се позанимава со депилирање"...ЗА ТАКВИТЕ МИСЛЕНИЦИ...Тоа се разликите меѓу половите.Значи јас ако те послушам тебе тогаш и ти мене треба да ме послушаш па да земиш да се бричиш на лице.Значи вие еднаш во двете недели(некои поретко некои почесто) одите во салон а јас секое трето утро си ја дерам кожата.Кога ќе одите на депилирање прашај те ја тетката таму која е разликата кога се депилира машко и женско.Вашите влакна посилен ветер и ќе ги искорни од кожа а машкото поради лачењето на повеќе од еден хормон(не ми текнува име) има каде каде поцврсто влакно.Која мака ја тупувааат козметичарите кога тепилираат машко они си знаат а вашите со два прста ги откачуваат.Тоа беше моето мислење и реков практикувам депиација летно време почесто на гради и стомак,мишка и интима редовно а за нозе,раце и грб не би посегнал па ако сака и крај на свет нека биде

ако има убаво мускулесто тело може да помине и некое влакно
а најнелично е машко со влакна по грбот :nenene:

јас сум си природно со многу малку влакна по мене
ми растат само под пазувите, под хауба и на подколениците, дури и брадата ми личи на пубертетска а имам 20 години (нормално, имам коса, трепки и веѓи)
ама мене ми е закон овака, особено кејф ми прави некоја кога ќе фати да ме лиже контра од под хауба па до гуша, лудило и за мене и за неа
инаку се бричам на брада, под пазуви и под хауба еднаш неделно, а треба и поретко зш мн бавно ми расте
другарите ми се смеат као демек уште сум бил дете или сл ама мене ми е закон особено кога ќе ми речат „абе ќе одам да се депилирам на грбот пак ќе ме пукаат болки“:zlo:

сакам партнерката да биде мазна и освен коса трепки и веѓи да нема др влакна, најзакон е така, е сеа се дешава некоја да нејке да се депилира по раце ама тоа не ми смета, се друго да

Не размислувам за депилација,не сум премногу вунест.
А она мора да биде депилирана.

ќе ги прашам девојкиве како може да сакаат мажов да има помалку влакна од нив, ако не исто толку влакна колку нив ?
И како може да им е интересно во кревет да се тркаат кој е помазен :pos2:

абе маж си е маж...затоа и е влакнест нели? да се разликуваме хехехе....затоа напред влакна ,доле ленти и восок ..:salut:

Пред се сакам депилирани девојки, бидејки е фантастично чувство кога немаш никаква препрека пред тебе и е многу поубаво без влакна...Поради тоа што го барам кај партнерот, а воедно и мојата девојка бара да сум целосно депилиран...Практикувам целосна депилација на целото мое тело, но не толку редовно, посебно во зима можи и еднаш месечно...На лето околу 2 пати месечно и на цело тело...Мускулест сум и без влакна ми се исктакнува целото тело како и правилната големина, на курот...како и тоа сакам и депилација на задникот...и воедно на градите...Толку од мене...а воедно ова гп барам и на мојата партнерка...синхронизирани сме си...хахахахаха...Позззз до Симона...

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom