Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа остана разочарана па затоа нема да гласа за него. Инаку да не влезеше катерина и катерина и Јелена ќе гласаа за него, вака 2 гласа му се скратија на Тони

Јас мислам дека или ќе гласаа за Гоца или ќе се договореа една да гласа за Гоца, а друга за Тони.

На 5-ти Јануари е финалето,директно на сите ТВ кои даваа Срвајвр во 21 часот.

На сител сигурно ќе биде после 23 часот. Шпанските срање од серии и Купуз од новинар се побитни. ;)

Според мене ќе победи Андреј затоа што таму за него ќе гласат Един,Александра;Никола,Бојана и Весна , а од другиве за Тони : Марко и Милош (100%) можеби кнез , а Јелена ќе гласа за Катерина

Многу се 4 финалисти... Требаше само 2 да бидат. Ја мислам дека така би било подобро.
Гоца не заслужува да биде во финале а камо ли да победи. Ќе ми биде мило ако победи или Тони или Кача... Андреј не.

На 5 Јануар ќе даваат и кај нас на Сител во живо или?!

Toni 100% ke go dobie glasot od publikata bidejki cela Makedonija ke glasa za nego a verojatno ke ima i nekoi od Srbija, znaci go dobiva toj glas , Marko, Milos, Knez, isto taka za nego ke glasaat, Biljana valjda....Ima sansa da pobedi :)

Toni 100% ke go dobie glasot od publikata bidejki cela Makedonija ke glasa za nego a verojatno ke ima i nekoi od Srbija, znaci go dobiva toj glas , Marko, Milos, Knez, isto taka za nego ke glasaat, Biljana valjda....Ima sansa da pobedi :)
Колку ќе гласаат за него реално од Македонија ? кој убацуаа цена 50 денари по смс сосве ддв, а во Србија за 50 ден. ќе гласаш 2пута

Ne vo red, i da ne glasaat mnogu lugje za nego barem glasovite od Makedonija ne se delat, na primer vo Srbija se podeleni lugjeto, nekoj ke glasa za Andrej,nekoj za Goca itn.Istoto bese i ako se sekavas na Operacija Triumf Aleksandar Belov bese sekogas spasuvan od publikata zatoa sto bese edinstven Makedonec
Колку ќе гласаат за него реално од Македонија ? кој убацуаа цена 50 денари по смс сосве ддв, а во Србија за 50 ден. ќе гласаш 2пута

Ne vo red, i da ne glasaat mnogu lugje za nego barem glasovite od Makedonija ne se delat, na primer vo Srbija se podeleni lugjeto, nekoj ke glasa za Andrej,nekoj za Goca itn.Istoto bese i ako se sekavas na Operacija Triumf Aleksandar Belov bese sekogas spasuvan od publikata zatoa sto bese edinstven Makedonec
Ама излеа посебен глас ќе има само од Србија, а од другите земји што остануваат посебен.. Значи 2 гласа ќе се добијат од публиката и според мене ќе земат Тони и Андреј по 1.. И ако стварно освоиле по 4 гласа од Велико Вече, ќе имат по 5.. И што после?? :)

Ама излеа посебен глас ќе има само од Србија, а од другите земји што остануваат посебен.. Значи 2 гласа ќе се добијат од публиката и според мене ќе земат Тони и Андреј по 1.. И ако стварно освоиле по 4 гласа од Велико Вече, ќе имат по 5.. И што после?? :)

После реално би требало ферка еден на еден, као со перниците само сеа со боксерски ракавици и да се види кој е маж. Оноа лиглето Андреј има да изгуби од прва.

Нема логика да се доделат 2 гласа од публиката ... мислам дека ќе има 1 глас и тој ќе биде решавачкиот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom