Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Епа остана разочарана па затоа нема да гласа за него. Инаку да не влезеше катерина и катерина и Јелена ќе гласаа за него, вака 2 гласа му се скратија на Тони
Јас мислам дека или ќе гласаа за Гоца или ќе се договореа една да гласа за Гоца, а друга за Тони.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
На 5-ти Јануари е финалето,директно на сите ТВ кои даваа Срвајвр во 21 часот.
На сител сигурно ќе биде после 23 часот. Шпанските срање од серии и Купуз од новинар се побитни. ;)

V

Viktor g

Гостин
Според мене ќе победи Андреј затоа што таму за него ќе гласат Един,Александра;Никола,Бојана и Весна , а од другиве за Тони : Марко и Милош (100%) можеби кнез , а Јелена ќе гласа за Катерина

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Многу се 4 финалисти... Требаше само 2 да бидат. Ја мислам дека така би било подобро.
Гоца не заслужува да биде во финале а камо ли да победи. Ќе ми биде мило ако победи или Тони или Кача... Андреј не.

На 5 Јануар ќе даваат и кај нас на Сител во живо или?!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Toni 100% ke go dobie glasot od publikata bidejki cela Makedonija ke glasa za nego a verojatno ke ima i nekoi od Srbija, znaci go dobiva toj glas , Marko, Milos, Knez, isto taka za nego ke glasaat, Biljana valjda....Ima sansa da pobedi :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Toni 100% ke go dobie glasot od publikata bidejki cela Makedonija ke glasa za nego a verojatno ke ima i nekoi od Srbija, znaci go dobiva toj glas , Marko, Milos, Knez, isto taka za nego ke glasaat, Biljana valjda....Ima sansa da pobedi :)
Колку ќе гласаат за него реално од Македонија ? кој убацуаа цена 50 денари по смс сосве ддв, а во Србија за 50 ден. ќе гласаш 2пута

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ne vo red, i da ne glasaat mnogu lugje za nego barem glasovite od Makedonija ne se delat, na primer vo Srbija se podeleni lugjeto, nekoj ke glasa za Andrej,nekoj za Goca itn.Istoto bese i ako se sekavas na Operacija Triumf Aleksandar Belov bese sekogas spasuvan od publikata zatoa sto bese edinstven Makedonec
Колку ќе гласаат за него реално од Македонија ? кој убацуаа цена 50 денари по смс сосве ддв, а во Србија за 50 ден. ќе гласаш 2пута

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Ne vo red, i da ne glasaat mnogu lugje za nego barem glasovite od Makedonija ne se delat, na primer vo Srbija se podeleni lugjeto, nekoj ke glasa za Andrej,nekoj za Goca itn.Istoto bese i ako se sekavas na Operacija Triumf Aleksandar Belov bese sekogas spasuvan od publikata zatoa sto bese edinstven Makedonec
Ама излеа посебен глас ќе има само од Србија, а од другите земји што остануваат посебен.. Значи 2 гласа ќе се добијат од публиката и според мене ќе земат Тони и Андреј по 1.. И ако стварно освоиле по 4 гласа од Велико Вече, ќе имат по 5.. И што после?? :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ама излеа посебен глас ќе има само од Србија, а од другите земји што остануваат посебен.. Значи 2 гласа ќе се добијат од публиката и според мене ќе земат Тони и Андреј по 1.. И ако стварно освоиле по 4 гласа од Велико Вече, ќе имат по 5.. И што после?? :)
После реално би требало ферка еден на еден, као со перниците само сеа со боксерски ракавици и да се види кој е маж. Оноа лиглето Андреј има да изгуби од прва.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Нема логика да се доделат 2 гласа од публиката ... мислам дека ќе има 1 глас и тој ќе биде решавачкиот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom