Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве почна Survivor конечно ,а у четврток е крајна епизода после некаде Јануари е финале

И пак се расипа сликата!!! ЦЦЦЦЦЦЦ, немогучеее.. А интернетот ми е потрошен, ццццц....... Кога е репризата утре??

Добро се вратив порано од в град и го фатив племенскиов...интересантно е,се заклаа луѓево.

А,што е форава со Никола и Един со парите?

Да да шо е финтата со парите?Му нудел во некоја епизода?Ајде некој нека даде клипче или која е епизодата не е могуче да сум го пропуштил тоа...

Добро се вратив порано од в град и го фатив племенскиов...интересантно е,се заклаа луѓево.

А,што е форава со Никола и Един со парите?
Прво се закараа они двајца кој на кого му понудил пат, после Един рече дека и да му понудил он него пакт тоа е играчки, а тоа што Никола му го понудил него не спаѓа ниту во играта и така на крај се дојде до сето тоа со парите :):)

Ово је људи моји МАСАКР:) Мислиш очи ќе си извадат сите тука :)

Да да шо е финтата со парите?Му нудел во некоја епизода?Ајде некој нека даде клипче или која е епизодата не е могуче да сум го пропуштил тоа...

Најверојатно тоа не е снимено..слушам сеа Никола му вика на Един:-''Брате то није за у јавносчу''(?)така нешто....како и да е,добро е што ќе летаат членови на К.... :)

Леле пукна Александра.... зовре! Не издржа да преќути, и искоментира демек „дочекав бла бла“ додека го земаше факелот, класичен очајнички потег на дволична личност.

Искрено не очекував дека ќе лета Бојана ама таа е :)

Што и е проблемот на Александра - за борбата со перниците било фер таа со женските да се бори машки ама Тони не било фер со неа да се бори машки. Се слуша што збори?

Еб*ти шпанската серија еб*ти. Ништо не разбрав. Ни кој на кој што му рекол и што помислил ни кој што предал, продал, купил... лол...
Битно Касуко се заклаа меѓу себе. Што е многу добро.

А она со Никола и Един, Никола на Един му понудил мито а после Никола одрекуваше. Ама па и Един уше пред обединувањето играл двојна игра, имал двоен пакт. Добро шо го избација.

Сега се 3 женски VS 3 машки. Што мислите пак ќе се активира тој женски клан како у Баханди или не? Ја мислам не пошо Кача нема шанси да гласа за Тони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom