Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тони,Андреј и Марко во финале........за др ќе видиме :)

Не греши душа, морат Катарина да бидит, со Марко и Тони се разбира :)
Ама сепак е преку борби ништо не се знае. Сега следува можеби по реалниот дел, да се види кој е кој. Овој дел ми се бендисува.
Многу ми се свиѓа што без разлика дека Андреј е појак играч за во борби, Марко и Тони си останаја доследни и гласаа за Бојана.

Браво бившо племе Баханди

Кале интелегениооооо, шампионеееее

Доста тешки неочекувани зборови паднаа денес на племенскиов барем за мене..

Што и е проблемот на Александра - за борбата со перниците било фер таа со женските да се бори машки ама Тони не било фер со неа да се бори машки. Се слуша што збори?

Прво она машки му се нафрли на Тони а притоа очекува Тони да ја мази?!
Одговор: Не не се слуша! :)

Сега се 3 женски VS 3 машки. Што мислите пак ќе се активира тој женски клан како у Баханди или не? Ја мислам не пошо Кача нема шанси да гласа за Тони.

Нема веќе гласање, на вака преку борба ќе се исфрлаат

Сепак според мене Андреј заслужува да се бори за место во Финале.. Не викам дека Бојана не, ама силен е човекот.. Истото важи и за Марко и Тони.. За другите 3ца кои и да се...

Во финале Тони Кача и Андреј :) Ја би они тројца па ќе видиме :)

Sekoja cest za Toni i Marko..mnogu pametno odigraa,voopsto ne se mesaa vo paktovite pomegu zenite,siguren sum deka eim bilo kazano da glasaat za Andrej i Aleksandra po 3 glasovi no sepak tie glasaa za Bojana..so toa isfrlija uste edna zena,dokolku ostanese Bojana 100% ke ja vklucea vo toj zenski klan i eden od Marko i Toni ke letase :) videte ja samo facata na Goca na krajot od epizodata koga i stana jasno :)

Sekoja cest za Toni i Marko..mnogu pametno odigraa,voopsto ne se mesaa vo paktovite pomegu zenite,siguren sum deka eim bilo kazano da glasaat za Andrej i Aleksandra po 3 glasovi no sepak tie glasaa za Bojana..so toa isfrlija uste edna zena,dokolku ostanese Bojana 100% ke ja vklucea vo toj zenski klan i eden od Marko i Toni ke letase :) videte ja samo facata na Goca na krajot od epizodata koga i stana jasno :)
Гоца гласаше за Бојана, а Марко за Александра..

И веќе нема да има племенски совети.. Финалистите ќе се одредат по борби..

Можеби место Никола/Бојана/Александра овие од Баханди прво требаа да го исфрлат Андреј... Имаа доста шанси за тоа али не ги искористија, он им е конкуренција, и ќе им смета во овие борбиве што следуваат...

Племснки ХАРДКОР! :) Тешки зборови добро е што останаа 3 вс 3 најреално е да се влезе у финале вака, баш ми е мило што Тони и Марко ама за ништо не се замараат, кул!

Тони, Андреј, Катарина, Гоца финалисти :)

У ПМ И ВРЕМЕ И СЕ!

Кај нас времето е заникаде, грми, врне ненормално.... Нема ни Сител ни ништо на ТВ.. Најинтересната епизода бе ееееееееееејјјјјјјјјјјјј :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Кое време од прилика праи аплоуд дечкото, знаеш?

Ти реков негде после завршувањето на ТВ :) Бујрум цела епизода:

^ Фала.. :)

Ми се погоди, се врати таман минута пред племенскиот па го изгледав.. Ама па и овие од Сител на сред муабет на Катарина дават 15 минути реклами, човек да заборави за што правеа муабет.. :)

Овој делот пред советот утре коа ќе станам ќе го догледам.. :)

За племенскиот, мој тип: Александра и Бојана.
Пишувајте и вие, баш ме интересира што мислите кој ќе лета, ТОЈ ШТО ЌЕ ПОГОДИ ЌЕ ЈАДЕ ШПАГЕТИ СО БУБАШВАБИ! :pos2:

Еј а бе сум погодил... хаха

П.С. Не јадам шпагети со бубашваби :)

Во сабота исто од 23:15 го даваат..? пошо не го следам редовно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom