Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
an1_najava.jpg

АЈДЕ ПАЛИТЕ ПРВА СРПСКА ТВ (ПОРАНЕШНА ФОКС) СЕГА САМО ШТО ПОЧНА SURVIVOR:vozbud:

прв пат гледам ова. интересно е, и многу ми е жал што тони зен не победи а цело време водеше, значи ние како македонци не можеме да с еизрадуваме на ниедна мала победа во бил ошто дал испорт или реално шоу.

прв пат гледам ова. интересно е, и многу ми е жал што тони зен не победи а цело време водеше, значи ние како македонци не можеме да с еизрадуваме на ниедна мала победа во бил ошто дал испорт или реално шоу.

Еј не требаше да кажеш сега џабе ке гледам :toe:
Џабе ако бил водел ко друг бил победникот.
И што ве чуди?
Гарант и во ова реално шоу има далавери.
Сетете се само на сезоната со Немања.
Се знаеше.
Говорев за ова претходно на темава.

нее победи во првата игра ќе видиме во другите како се покажал

Голема грешка е шо се дозна предвреме кој е победник. Сеа излишно е да се гледа коа знаеме шо да очекуеме.

Голема грешка е шо се дозна предвреме кој е победник. Сеа излишно е да се гледа коа знаеме шо да очекуеме.

може и не е е тој победникот од кај знаете

--- надополнето ---

Ја фаќа ли оваа програма на Кејбтел (Скопје-Север) регион :)

не ја нема на кабловскиве кај нас во МК
еве ти линк па гледај
mms://95.211.9.142/rz02a?MSWMExt=.asf

Кога почнува ова кај нас тука на Сител, гледам денеска имаше преставување само на 3-ца натпреврувачи. И кога веќе пишувате нешто околу игри кој победил или општо на целиот Преживеан кој победил ако имате информации ставете ги во спојлер аман!

Јас пред месец дена прочитав дека победила Гоца Тржан :vozbud:

Кога почнува ова кај нас тука на Сител, гледам денеска имаше преставување само на 3-ца натпреврувачи. И кога веќе пишувате нешто околу игри кој победил или општо на целиот Преживеан кој победил ако имате информации ставете ги во спојлер аман!
На Сител од Недела почнува

абе луѓе јас мсилкев з апрвата игра :pos2:

Еве ви ја првата епизода - доаѓањето на островот,првиот натпревар ...

Хахаха најако кога им ги дадоа парите, и некој вика на курви на курви :pos2:

Црногорско злато аууу лудаци секоја чест! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom