Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прв пат гледам ова. интересно е, и многу ми е жал што тони зен не победи а цело време водеше, значи ние како македонци не можеме да с еизрадуваме на ниедна мала победа во бил ошто дал испорт или реално шоу.
прв пат гледам ова. интересно е, и многу ми е жал што тони зен не победи а цело време водеше, значи ние како македонци не можеме да с еизрадуваме на ниедна мала победа во бил ошто дал испорт или реално шоу.
[/COLOR]АЈДЕ ПАЛИТЕ ПРВА СРПСКА ТВ (ПОРАНЕШНА ФОКС) СЕГА САМО ШТО ПОЧНА SURVIVOR
Голема грешка е шо се дозна предвреме кој е победник. Сеа излишно е да се гледа коа знаеме шо да очекуеме.
Ја фаќа ли оваа програма на Кејбтел (Скопје-Север) регион![]()
Јас пред месец дена прочитав дека победила Гоца ТржанГолема грешка е шо се дозна предвреме кој е победник. Сеа излишно е да се гледа коа знаеме шо да очекуеме.
На Сител од Недела почнуваКога почнува ова кај нас тука на Сител, гледам денеска имаше преставување само на 3-ца натпреврувачи. И кога веќе пишувате нешто околу игри кој победил или општо на целиот Преживеан кој победил ако имате информации ставете ги во спојлер аман!
Тони Зен е најсекси од овие,мада и овој Милан Рус не е лош.Ќе се гледа шоуто дефинитивно![]()