Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Кикоман,Кикоман..Кнезов е закон.Не знам зашто,али мене некако интересен ми е,баш кул.Некад може напнуа,али јебига.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Кикоман,Кикоман..Кнезов е закон.Не знам зашто,али мене некако интересен ми е,баш кул.Некад може напнуа,али јебига.
Лелеееееее колку се имам смеено на песната :pos: :pos: :pos:
Како само се сети секоја чест...
Играта во која играше Тони секоја чест.
И ми беше кеиф кога го фалеа Тони од Касуко :pipi:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
кај да ја гледам денешната епизода нека каже некој :se_ molam

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Лелеееееее колку се имам смеено на песната :pos: :pos: :pos:
Како само се сети секоја чест...
Играта во која играше Тони секоја чест.
И ми беше кеиф кога го фалеа Тони од Касуко :pipi:
Да, за сите од Баханди зборат лошо (особено за Гоца), ама за Тони видиш, од убаво поубаво. Бојана посебно.
Ја се извињавам, знам дека сум досадна, али прошла недела почуваше во 15 за 11 и сега касно го фатив. Што игра играше Тони за да им донесе јадење?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Да, за сите од Баханди зборат лошо (особено за Гоца), ама за Тони видиш, од убаво поубаво. Бојана посебно.
Ја се извињавам, знам дека сум досадна, али прошла недела почуваше во 15 за 11 и сега касно го фатив. Што игра играше Тони за да им донесе јадење?
Мораше да се протка низ тунелчиња полни со жаби,смрдливи риби,органи и мешавина од се...
Гаднооооооооооооооооо:ija:

Z

Zoza

Гостин
Knez:sta kaze poruka?
Toni: da na 20metra od odvode ima benzinska pumpa so sladoled hahaahahahaaha

kolku mi bese drago koga go falea ama igrava epten gadna be offf bravo Toni toa e igrac da te falat da se pokazuvas dobro i site da imat ubavo mislenje za tebe----podobro od toa zdravje ebes pari ako nemas lice posle da se pojavas pred narod....

utre milos ke im se pridruzi i bojle pleme zdravje :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
кај да ја гледам денешната епизода нека каже некој :se_ molam
Барај ја на место.ком.мк најчесто таму ги има. Ама дали денешната ќе ја има одма е прашање.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
И мене ми е супер, а искрено повеќе сакав да испадне, само ради тоа оти мислам дека ќе биде многу поинтересен во ова племе...и стварно циркус е.. :):) Песната беше :vozbud::vozbud:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Песната што ја измислија денес беше интересна и мислев дека ќе биде во турбофолк стил, ама ете за среќа беше во рап стил :)
Ме изненадија Касуко што беа толку реални и што го фалеа Тони за тоа дека е најдобар и најфер играч :)

P

PewDiePie

Гостин
Тони бил добар,рекоа останаа живи од Касуко,да не ти се верува.

Един вика на девојките им падна тешки веројатно зошто имаат симпатии према Тони,а посебно Катерина. :tv:

Z

Zoza

Гостин
ete od denesnata epizoda doznavme deka i goca e pisala pismo koga e bila den pred ispaganje i deka svatila "deka ne e se vo pari demek" i deka saka vtoro dete da i pravi maz i koga ke se vrati....se pravi dobra ama ima taktika kako oni trite da idat zaedno a Milos da go isfrlat sea utre ke vidime dali milos ke si odi a mislam deka ke si odi i posle toa oedinuvanje ama tamu prva ke bide pecena...nikoj ne ja saka od kasuko....

Edin Aleksandra i Andrejkata znaci se timce protiv zaljubenite budali koi za k*** ne gi biva posebno rokvata taka da kako sto e trgnalo ocekuvam do kraj da stignat edin katerina i aleksandra i marko i toni sekako

P

PewDiePie

Гостин
хахаха ауу да најјако беше кога гоца рече какви луѓе има и што се би направиле за пари хахахахахахахахахахаха :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom