P
PewDiePie
Гостин
Им дадоа забава да се најадат и напијат тони рапуваше а утре ќе се борат пак едни против други.Јас не гледам, ама ја зачитнав темава... Што кој како пеел? И зошто?
Им дадоа забава да се најадат и напијат тони рапуваше а утре ќе се борат пак едни против други.Јас не гледам, ама ја зачитнав темава... Што кој како пеел? И зошто?
за ова си стварно у право :wink:Да бидеме реални има многу подобри рапери од Тони и впрочем тука не зборуваме ние за музика, ако не ја сакаме неговата музика не значи дека не треба да бидеме за него во ова реално шоу. И да има голема разлика помеѓу Слаткаровци и Тони Зен ..
и ти да си на нивно место од досада би праел такви филмовиhihihih denes se iznagledavme na gazovi lele utree auuuuu ke bide mnogu zanimlivo...zosto Andrej prv na Toni mu se obrati demek mnogu koncentrirano me gledas pa kako saka da go gleda ne mi e jasno.....offff sea treba da cekam do utre da vidam koj ke ispadne a ovie od novoto kralstvo koj film go pravat neka si e*e mamata
Еееееј не збори за маичката... Попај ебате + пурата и гитарчетоТони сеа треба да ја закачи оваа Кача додека е избањата :pos2: Али глумецов го поштуем многу, не им се замара, башка колку најјака маичка имашеее ау ау
Ѕвер е глумецот он и Тони ми се фав. Има утре да идам да си купам таква маичкаЕееееј не збори за маичката... Попај ебате + пурата и гитарчето
Бојана беше бољи у жолтото фустанче од Кача, јес да и Кача не е за фрлање.Колку повеќе епизоди гледам од Survivor толку повеќе сум заљубен у Кача еј... :wub:
Добра журка а дечки? Тони инаше најдобар настап се разбира
WTF беше со Сител? Почнаа шпицата да ја даваат среде епизода па нешо мравки...
најбоље се пошо се наjискулираниЅвер е глумецот он и Тони ми се фав. Има утре да идам да си купам таква маичка
На прерамки , со риги бело - плави како морнарКаква беше маичката што ја зборите?
Ми каса ес су каса ја рапуваше?Им дадоа забава да се најадат и напијат тони рапуваше а утре ќе се борат пак едни против други.