Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледав ама не сум гледала како што треба очигледно. Што покажа Катерина? :)

Гледав ама не сум гледала како што треба очигледно. Што покажа Катерина? :)

11290640792.jpg

11290641005.jpg

А и Билјана :))

Aбе нормално е на Катерина да биде топлес па и нудизам. Земала 2 броја помали купачи како да ќе иде на Палма де Мајорка.

Видете ги купачите на Гоца или па Александра. Си треба купачи за борби. Поголемки, поцврсти, спортски купачи
Како и да е и се воодушевувам на Катерина.
Лепотица е, а е тооооолку борбена. Од шпекулации во финале е влезена и таа.

А онаа сликаркана што се фолира не знам. Бар да има што да покаже. Али ај. Сигурно ќе и платат за ова соблекување. Се гледаше како намерно позира.

Aбе нормално е на Катерина да биде топлес па и нудизам. Земала 2 броја помали купачи како да ќе иде на Палма де Мајорка.

Видете ги купачите на Гоца или па Александра. Си треба купачи за борби. Поголемки, поцврсти, спортски купачи
Како и да е и се воодушевувам на Катерина.
Лепотица е, а е тооооолку борбена. Од шпекулации во финале е влезена и таа.

А онаа сликаркана што се фолира не знам. Бар да има што да покаже. Али ај. Сигурно ќе и платат за ова соблекување. Се гледаше како намерно позира.

Па и Кнез позираше па никому ништо. :pos:

Денес софт еротик епизода:) Сликаркана добри пози правеше, штета што нема шо да покаже и грда е ко .....:nesum:
А Кача е гром, само се прашувам дали тие немирни гради и се природни или пластична е?! Како и да е убави се:pipi::vozbud:

Пуу како не ја гледав епизодава.Утре да ми дадете да ја гледам,обавезно.
Иначе потегот на продукцијата со заменувањето на воџите беше копиљски.Го избркаа Марко,и го ослабнаа фактички Баханди.
Кнез и Милош се физички слаби,само Тони е јак.Не може сам да се бори со волови како Един,Никола и Андреј.

а како ви се допадна разговорот помегу Марко и неговата сопруга Маја хаахахаха....?

Ништо, само Тони и Катарина вредат у Баханди вчера тоа убаво се виде, овие у Касуко дефинитивно имаат више сила, кутриот Тони уште да ги земеше Кнез и Милош у раце да ги држи, ај ќе шутнат некој вечер од шундот во Баханди, а можеби и Марко ќе се врати... никад се незна :)

Последнава игра некако како да беше намерно поставена за да тепаат Касуко. Во Баханди само Тони е висок и снажен, а во Касуко тројцата се тука-тука, со тоа што нели Един (или како и да се вика) е и одбојкар... или кошаркар беше !? Како и да е, добив чуство како намерно да сакаат да ги ослабнат Баханди и изгледа успеаа во тоа.

Дали е местено или не,мораше Баханди еднаш да отидат на племенскиот совет за да ги исфрлат најслабите алки.
Сигурна сум дека тоа ке биде Кнез.
А и во претходната епизода кога се бореа за наградата Гоца кажа дека ке ги натера сите за да изгубат во борбата за имунитетот за да го искарат Кнез,па сепак мислам дека и таа има некој удел во тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom