Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков граден кош држи таа Катарина,секоја чест !
Интересно беше за гледање борбата со таа Бојана.

п.с Тони маста му ја извади на тој фолкерот :pos:

тони зен е бренд брат крши се во свој стил, свој стил :pos:

На јутјуб каналот на mixbox2010 веќе е ставена вчерашната епизода.

http://www.youtube.com/user/mixbox2010?blend=1&ob=4#p/u/3/mPtRX77Le2g

Инаку, секоја чест за Тони. После „Преживеан“ не верувам дека некој од „рапериве“ наши ќе сака да пее против него. ;)

Тони МАЕСТРО :cuc:
Колку ми е мерак што е нов водач,и што го растури Кољо Роквич.
Кнез...оф леле,зар тој дебел човек ке се натпреварува?
Браво и за Катерина и Милош...растура племето Баханди.
За Касуко не сакам ни да коментирам,се е кажано веке.
Комплекси во коски.

Да, да и мене не ми се веруваше дека го изгласаа и тоа едно гласно за воџа, а кој беше најсреќен во врска со изборот па Катарина се разбира да може има да го прекрши таму, како му има мерак....
Супер Тони си се покажа у топ светло и коа не се во игра и коа се борат немам збор алал да му е ....

А овие Касуко на чело со Андреј и Един ко они двајца да се глава на племе, ко ископлексирани плавуши ми делуваат чат пат, да му прснат муда на човек, па и почнаа против Бојана и Никола да јадат бубрези бе, не му било свеједно на Един, ајде таму нека му даат еден Нектар па пак нека не му е свеједно....

.

П.С. Кача кога рече за Един „ Посерем ти се у такву кариеру “ ... Ја тука... :drk: хаха

Која смеа ме фатило коа го рече тоа :DDDD Иначе Тони најачи заслужено е капитен :D

Бооооооооо каква епизода,штета што изгубија Баханди ама добро е што ќе го тргнат Кнез за ништо не го бидува,а Тони неможеше сам ма да се бореше како лав,во женската борба појаки беа ама Един и Андреј за Милош и Кнез се поим.
Леле шо ќе беше оваа епизода,задници цицки,ај позз отидов да го дркам на Катарина.

Бооооооооо каква епизода,штета што изгубија Баханди ама добро е што ќе го тргнат Кнез за ништо не го бидува,а Тони неможеше сам ма да се бореше како лав,во женската борба појаки беа ама Един и Андреј за Милош и Кнез се поим.
Леле шо ќе беше оваа епизода,задници цицки,ај позз отидов да го дркам на Катарина.

зашто изгубија бе заштооооо...лелеееееее нема да се трпат утре демек они се јаки демек тоа демек ова бла бла па искрено неможат Тони и Кача бе против сите...Баханди дефинитивно само Тони и Кача ги имат јаки карики....дај Боже да си оди Кнез утре....леле грозната александра дојде до топ 10 Бозе сачувај....е сеа почине интересно.....Катерина ама материјал им даде на гледачите од машка популација вечерва хаахаха

Криво ми е што изгуби Баханди... како некое непишано правило да постои у шоуво, ако победиш борба за имунитет - губиш борба за награда и обратно.
Мислам дека сега се виде слабоста на Баханди, недостаток на физичка сила. Неможе Тони сам да се бори, Милош умре кутриот а Кнез неподвижен.
Александра рече дека сака да заплаче... па и ја би плачел кога би знаел дека спасив гз од исфрлување.
Качааааа хихихи :zlo:

Сега се израмнети силите би требало Кнез да лета ако го најде лажниот имунитет ќе биде смеа хаха

19_05.jpg

19_06.jpg

А овој Андреј намерно и го слече гаќите,дека го удри со лакт.Копил,некултура,сељо.

Се измори Тони и Баханди изгубија. Многу ми се неспособни и Кнез и Милош, ај Милош колку толку може да придонесе во игрите али овој Кнез стварно е неспособен. Мислам дека или он или Милош ке го изгласаат на племенскиот совет. Можеби критична е и Јелена за испагање али не ми се верува неа да ја изгласаат сепак жениве у Баханди се држат заедно и не ми се верува да гласаат за неа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom