Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Интересна епизода!
Дознавме дека Касуко многу сере, дека Тони е генерал Максимус и дека Катерина и Јелена се одлични играчи кои конечно ќе дојдат до израз.
Кутрите Александра, Един и Андреј, ќе дознаат ли они некогаш како е да победиш борба за имунитет.
Кој ќе лета од Касуко сега а?

За играта: Закон игра еј. Тони ѕверка. Прво сите ги прекачува а потоа сам за 2 секунди.

В

Вори

Гостин
Ај ако може утре да ја ставите епизодава,не бев во можност да ја гледам.

В

Вори

Гостин
Ae фала.И така иам за учење од сабајле нешто,па ќе гледам да ја видам епизодата.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Нјадобра борба до сега, и мислам дека повеќе од очигледно е дека разликата во племињата ја прави Тони :zver:!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Ауууу Тони без збор ме остави, алал да му е, значи ако не беше Тони имаше ко мачки само да се бесат, ги испорипа човеков сите комплет алал да му е, треба вода да му носат и нозе да му мијат ете што ти значи Македонец, сите може да му се клатат, џабе им е што се мават у гради дека се србци еден има наш таму и над сите е. Браос Тони!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.854
Поени од реакции
8.247
последнава игра стварно беше тешка од сите до сега што ги имаа

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Aуууууууу епизодава беше стрaшно јака :vozbud:
Воопшто не се сомневав во Тони дека ке успее да помине но јас се чудам како Кнез се протна низ мрежата.
И сепак на крај Милан ја зеде сукната од Билјана и Весна:pos2:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Aуууууууу епизодава беше стрaшно јака :vozbud:
Воопшто не се сомневав во Тони дека ке успее да помине но јас се чудам како Кнез се протна низ мрежата.
И сепак на крај Милан ја зеде сукната од Билјана и Весна:pos2:

Лелеле да бе тој ретардињото не е нормален човече па како збори, низ нос да ти искочи.... ама ко дрим тројка тим се, балерина, сликарица (избегана максимално), и оваа стара бештија со тапија, бољи избор здравје :)

P

PewDiePie

Гостин
Тони и со Весна Милан и Билјана во племе да го стават пак сите ќе ги искине бе,ЅВЕР ! :vozbud:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Во Четврток е најдосадната емисија зш не се борат ни ништо ...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Вчерашната епизода беше навистина закон.Најинтересната и највозбудливата игра досега :) Тони се покажа во феноменално издание и докажа дека половина од племето тој го држи :) Останува да видиме кој ќе ја напушти играта од Касуко.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.854
Поени од реакции
8.247
Лелеле да бе тој ретардињото не е нормален човече па како збори, низ нос да ти искочи.... ама ко дрим тројка тим се, балерина, сликарица (избегана максимално), и оваа стара бештија со тапија, бољи избор здравје :)
најакиот момент е Весна коај ќе се фати за стмачето :pos2:надуено и е и пропаднато
А најко е што разбрав дека Весна на времето живела под кирија у станот на Баба ми во Србија заедно со ќерка и Николија која тогаш била бебе:vozbud:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Во Четврток е најдосадната емисија зш не се борат ни ништо ...
Ke се бори денес Милан за индивидуална награда пошто нели во вчерашната епизода доби порака за некоја игра.
Ах мори Гоцо не сум навикната што си во друго племе :(

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ke се бори денес Милан за индивидуална награда пошто нели во вчерашната епизода доби порака за некоја игра.
Ах мори Гоцо не сум навикната што си во друго племе :(
Зошто тагувате по Гоца..? Гоца е спремна ама Бојана ја заборавивте? и она не е за фрлање..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom