Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто тагувате по Гоца..? Гоца е спремна ама Бојана ја заборавивте? и она не е за фрлање..

Па што знам,Тони си го имаше муабетот со нејзе а и плус секогаш Гоца придонесуваше во игрите за победа во племето Баханди(не дека нема и сега да победуваат)ама Касуко како племе ми беа одвратни а Гоца ми беше еден од фаворитите за освојување на наградата.:toe:Ке видеме како ке се покаже Бојана,за почеток добра беше,ке видиме понатаму.

Их Гоца до вчера јадше гомна за Андреј вчера навива ли навива за него одма смени лице,класичен шиткач. А Бојана глупачата намерно се остави себе и Никола надвор од играта мислејќи дека така ќе изгуби Баханди ама Тони и го чукна до кај што и влага,сам против сите (ко Луци у маало,што викаше еден другар). и немораше БАШ ЕДИН ДА ГО ПРАТИ да го бара имунитетот ама ај ваљда ќе се опаметат Баханди "лошите" и ќе ги исфрлат на време со Никола не за друго туку да не им се напразно изедени гомната на касуковциве.

Ke се бори денес Милан за индивидуална награда пошто нели во вчерашната епизода доби порака за некоја игра.
Ах мори Гоцо не сум навикната што си во друго племе :(
Ваљда мислеше за во петок

Их Гоца до вчера јадше гомна за Андреј вчера навива ли навива за него одма смени лице,класичен шиткач. А Бојана глупачата намерно се остави себе и Никола надвор од играта мислејќи дека така ќе изгуби Баханди ама Тони и го чукна до кај што и влага,сам против сите (ко Луци у маало,што викаше еден другар). и немораше БАШ ЕДИН ДА ГО ПРАТИ да го бара имунитетот ама ај ваљда ќе се опаметат Баханди "лошите" и ќе ги исфрлат на време со Никола не за друго туку да не им се напразно изедени гомната на касуковциве.
Абе мора да го бодри. Таа е сега игра е тоа и кога ја оставија во тоа племе мора да направи Гоца се за нејзиното племе да победи.
П.С. Марко ни Господ нема да го спаси од испаѓање.

Покрај Тони, јас сакам Бојана и Катарина да ги видам во финалето. Мада мислам дека после трансфериве Бојана и Никола први ќе летаат кога ќе изгубат за имунитет Баханди (ако воопшто изгубат :) ). Истото ќе се случи и во Касуко, новите ќе испаднат прво.
Глупо беше што ги префрлија водачите на племињата да бидат водачи на спротивното племе.

Ајде сепак гледаме понатака што ќе се случи

Дајте бе некој линк, нешо, да ја гледам епизодава од вчера да видам шо се случувало толку интересно :)

Јас мислам дека е вечерва зошто утре ке искаруваат соплеменико од племето Касуко,како и да е ке видеме вечерва:)
Јас всушност сакав да кажам дека дечкото што рече дека немало натпреварување во четврток мислел на петок. Го потврдив твоето мислење ама изгледа погрешно се изразив

има натпревар денеска мислам дека Балетанот ќе има некој натпревар за некоја награда

Ќе биде интересно и на борбата за црн/дупли глас ако победи Гоца или Марко веројатно ќе биде нерешено :)

п.с кој ќе испадне ако двајца имаат ист број на гласови борба или .. ?

Како не му беше гад на Милан да брка во тие садови,гррррр се згрозив :S
Леле кој кеиф на Весна кога ги виде цигарите :pos:

значи колку изгледаат смешни и глупи кога зборат вака на памет овие од касуко , многу ми се антипатични сите 3ца

Милош цар, човекот си кулира 2% не ги ... другиве :wink:

Инаку се надевам дека Гоца и Марко ќе земат двоен глас во следната борба и ќе го изгласаат Андреј на племенскиот. Инаку како што знам воџата на племето одлучува кој да испадне доколку има ситуација нерешено така да ако изгубат Александар, Андреј или Един во битката ќе лета еден од нив (поточно Един прво).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom