Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Зошто тагувате по Гоца..? Гоца е спремна ама Бојана ја заборавивте? и она не е за фрлање..
Па што знам,Тони си го имаше муабетот со нејзе а и плус секогаш Гоца придонесуваше во игрите за победа во племето Баханди(не дека нема и сега да победуваат)ама Касуко како племе ми беа одвратни а Гоца ми беше еден од фаворитите за освојување на наградата.:toe:Ке видеме како ке се покаже Бојана,за почеток добра беше,ке видиме понатаму.

P

PewDiePie

Гостин
Их Гоца до вчера јадше гомна за Андреј вчера навива ли навива за него одма смени лице,класичен шиткач. А Бојана глупачата намерно се остави себе и Никола надвор од играта мислејќи дека така ќе изгуби Баханди ама Тони и го чукна до кај што и влага,сам против сите (ко Луци у маало,што викаше еден другар). и немораше БАШ ЕДИН ДА ГО ПРАТИ да го бара имунитетот ама ај ваљда ќе се опаметат Баханди "лошите" и ќе ги исфрлат на време со Никола не за друго туку да не им се напразно изедени гомната на касуковциве.

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
Ke се бори денес Милан за индивидуална награда пошто нели во вчерашната епизода доби порака за некоја игра.
Ах мори Гоцо не сум навикната што си во друго племе :(
Ваљда мислеше за во петок

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Их Гоца до вчера јадше гомна за Андреј вчера навива ли навива за него одма смени лице,класичен шиткач. А Бојана глупачата намерно се остави себе и Никола надвор од играта мислејќи дека така ќе изгуби Баханди ама Тони и го чукна до кај што и влага,сам против сите (ко Луци у маало,што викаше еден другар). и немораше БАШ ЕДИН ДА ГО ПРАТИ да го бара имунитетот ама ај ваљда ќе се опаметат Баханди "лошите" и ќе ги исфрлат на време со Никола не за друго туку да не им се напразно изедени гомната на касуковциве.
Абе мора да го бодри. Таа е сега игра е тоа и кога ја оставија во тоа племе мора да направи Гоца се за нејзиното племе да победи.
П.С. Марко ни Господ нема да го спаси од испаѓање.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Покрај Тони, јас сакам Бојана и Катарина да ги видам во финалето. Мада мислам дека после трансфериве Бојана и Никола први ќе летаат кога ќе изгубат за имунитет Баханди (ако воопшто изгубат :) ). Истото ќе се случи и во Касуко, новите ќе испаднат прво.
Глупо беше што ги префрлија водачите на племињата да бидат водачи на спротивното племе.

Ајде сепак гледаме понатака што ќе се случи

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Дајте бе некој линк, нешо, да ја гледам епизодава од вчера да видам шо се случувало толку интересно :)

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
Јас мислам дека е вечерва зошто утре ке искаруваат соплеменико од племето Касуко,како и да е ке видеме вечерва:)
Јас всушност сакав да кажам дека дечкото што рече дека немало натпреварување во четврток мислел на петок. Го потврдив твоето мислење ама изгледа погрешно се изразив

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.854
Поени од реакции
8.247
има натпревар денеска мислам дека Балетанот ќе има некој натпревар за некоја награда

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе биде интересно и на борбата за црн/дупли глас ако победи Гоца или Марко веројатно ќе биде нерешено :)

п.с кој ќе испадне ако двајца имаат ист број на гласови борба или .. ?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Како не му беше гад на Милан да брка во тие садови,гррррр се згрозив :S
Леле кој кеиф на Весна кога ги виде цигарите :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
значи колку изгледаат смешни и глупи кога зборат вака на памет овие од касуко , многу ми се антипатични сите 3ца

М

Мартин`

Гостин
Милош цар, човекот си кулира 2% не ги ... другиве :wink:

Инаку се надевам дека Гоца и Марко ќе земат двоен глас во следната борба и ќе го изгласаат Андреј на племенскиот. Инаку како што знам воџата на племето одлучува кој да испадне доколку има ситуација нерешено така да ако изгубат Александар, Андреј или Един во битката ќе лета еден од нив (поточно Един прво).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom