Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене Андреј од тоа што го видов не ми личеше на лош дечко, ок беше, коректен, само што сепак мислам дека Тони требаше да победи заради карактерот, не се оговараше, не сплеткареше, ама тоа е... знаев дека ќе тепа Андреј, едноставно немогуче беше да тепа Тони.

Секоја чест на Тони, не претстави достоинствено, а за тоа зошто зборел македонски, срам да им е, јас не гледам во Македонија кога ќе дојде некој Србин во емисија да го тераат или да му пререкуваат затоа што збори српски...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Ма дај остајте го Србинов жити се му дигнавме цена,цел форум му пишуваме..Мислам дека доста педерско е ова шоу,ниеден од противничкото племе не гласаше за Тони за разлика од другиве кои гласаа за Андреј..Повеќе немора да учествуваме и да гледаме на крај како победува Србин,пошто веќе тоа со години познато ни е..
Тогаш во што да учествуваме? Да не одиме на евровизија, да не одиме во сурвивор, на велики брат, фарма... или имаш подобра идеа? Што треба да правиме? Да се затвориме во Македонија никаде да не учествуваме и да ги гледаме на тв како тутунарите блокираат патишта? - Не е решение тоа.. грешката беше во Баханди, требаше Андреј да го изгласат и тој да не учествуваше во финале ако сакаа да победи некој од нив а вака.. се знаеше оти сите од Касуко ќе си го дадат својот глас за Андреј.
Немам ништо против Андреј, му честитам од срце, иако гласав за Тони.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
И ме интересира уште нешто,да ми одговори момакот од Србија.
Зошто ако не ви беше проблем тоа што Тони е македонец и што збори српски,не доби гласови од Србија,туку доби од регионот?И,зошто тој нубацот Никола му замераваше на Тони дека не зборел српски?
Prvo,

" region " su bili Crna Gora i Makedonija. Crna Gora ima 500 000 ljudi i malo glasaca. Nisu imali svog predstavnika u finalu i zato nisu glasali. Dakle, Makedonci su izglasali Tonija, da se ne lazemo. Da je Crna Gora imala svog predstavnika u finalu , SVI Crnogorci bi glasali za njega, jer oni MNOGO vole svoje. U to budi siguran.

A ovo sa jezikom jesi u pravu, delimicno. Ali, razumi da je srpska produkcija, vecinska publika srpska, vecina sponzora iz Srbije. Ni ja ne volim titlove kad gledam reality ;-)
Eto, iskreno, pa se ljuti ako hoces ;-)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Andrej je izabran kao kontra Goci, a ne Toniju.
Е тука те чекав...ова го зборам од прееска...можеби немаше национална основа за против тони, али имаше национална основа за наклонетост кон Андреј...
фала чао пријатно

O

Orion.

Гостин
Тогаш во што да учествуваме? Да не одиме на евровизија, да не одиме во сурвивор, на велики брат, фарма... или имаш подобра идеа? Што треба да правиме? Да се затвориме во Македонија никаде да не учествуваме и да ги гледаме на тв како тутунарите блокираат патишта? - Не е решение тоа.. грешката беше во Баханди, требаше Андреј да го изгласат и тој да не учествуваше во финале ако сакаа да победи некој од нив а вака.. се знаеше оти сите од Касуко ќе си го дадат својот глас за Андреј.
Да си направиме свој срвајвр ?? А на интернационлни ,,срвајври,, секако дека немам ништо против да учествуваме

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
Е тука те чекав...ова го зборам од прееска...можеби немаше национална основа за против тони, али имаше национална основа за наклонетост кон Андреј...
фала чао пријатно
Nisi razumeo, Toni bi mozda i pobedio da je otvoreno napao zenski klan... on da je do kraja posten, on bi to uradio, ali je cuvao sebi ledja, i zato bio van toga.

Ljudi u Srbiji bi ga mnogo vise cenili da je otvoreno ustao protiv zenskog klana, a ne da na pitanje sta misli o zenskom klanu kaze da on ne postoji... tu je ispao nekorektan, procenio je da bi direktan konflikt sa Gocom znacio njegovo ispadanje, i tu je pao u ocima ljudi.

Nema tu veze nacionalna pripadnost.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.009
Поени од реакции
18.814
Prvo,

" region " su bili Crna Gora i Makedonija. Crna Gora ima 500 000 ljudi i malo glasaca. Nisu imali svog predstavnika u finalu i zato nisu glasali. Dakle, Makedonci su izglasali Tonija, da se ne lazemo. Da je Crna Gora imala svog predstavnika u finalu , SVI Crnogorci bi glasali za njega, jer oni MNOGO vole svoje. U to budi siguran.

A ovo sa jezikom jesi u pravu, delimicno. Ali, razumi da je srpska produkcija, vecinska publika srpska, vecina sponzora iz Srbije. Ni ja ne volim titlove kad gledam reality ;-)
Eto, iskreno, pa se ljuti ako hoces ;-)
Кнез не ли е Црногорец? Ја не мислам дека се работи за национална дискриминација туку повеќе дискриминација во однос на тоа што Андреј имал можност да лобира, а Тони не. И сигурен сум дека дел од тие што гласаа за Андреј ќе земат дел од колачот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
Со последново кажа све.Нејќеш да гледаш титлувано од доле,автоматски нејќеш да победи и Македонец.
И најголемото гомно да беше во конкуренција со Тони вие пак гомното ќе го изгласавте.
Nisam ja to napisala, to je tvoje misljenje ... i pogresno . Favorit na Farmi i u Big Brotheru mi je bio Boki 13 :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
И ме интересира уште нешто,да ми одговори момакот од Србија.
Зошто ако не ви беше проблем тоа што Тони е македонец и што збори српски,не доби гласови од Србија,туку доби од регионот?И,зошто тој нубацот Никола му замераваше на Тони дека не зборел српски?
Логикава некако не ти штима, ко сеа друг тебе да ти го постави прашањето, зашто некој србин не доби најмногу гласови од регионот или од Македонија, пример, еве не мора Андреј, нека биде Катерина ...
Лоша математика удрија со неисфрлањето на Андреј, во право беше Марко за тоа, како и да е, реков и претходно, Тони е '' прв лузер '', пред сите остали е освен Андреј, да беше '' дискриминиран '' немаше толку далеку да отиде, можеше и да победи но само ако беше реализиран муабетот на Марко за Андреј, али тоа е веќе што би било кога би било ситуација, џабе ке се удира и за тоа дискусија.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.009
Поени од реакции
18.814
Да инвестираме повеќе у спорт и остали битни дејности во кои би постигнале завидни резултати, за да емисии ко Срвајвр и Фарма не ни бидат национална преокупација

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Nisam ja to napisala, to je tvoje misljenje ... i pogresno . Favorit na Farmi i u Big Brotheru mi je bio Boki 13 :)
А ја сам га мрзио.
Пошо е нечовек, и е мрсноќа на квадрат.
Нечовечка.
А тоа шо знае да привлече публика и да е интересен да - ама не го прави човек.

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
Drugi put svracam na ovaj forum, reko aj bas da vidim reakciju...

Kapiram da je neko razocaran, al ove price... sto ljudi onda to gledaju, znaci ako ne pobedi Makedonac, odmah je zavera :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Клуч, мала пауза додека ја прочитам домашната, 15-20 страници се. Да поделам некој картон потоа, да забришам, и се враќаме.

--- надополнето ---

ОК, значи, избришани се 31 пост, доделени се неколку опомени и изгубени се 30 минути од мојот живот во кои ќе гледав епизода од Friends.

Сега: не сте од вчера на форумов, знаете што следи за ширење омраза, национализам, дебилизам, навредување на членови итн... Да не будам админи од спиење. Дискутирајте посмирено, ако имате став дека шоуто е наместено поради национална или било каква основа, ќе си го кажете тоа без навредливи зборови. Земете воздух, смирете се, и сватете дека повеќето луѓе ќе си гласаат за својот, без разлика на квалитет, и не сме ни ние ништо поинакви од другите. Секоја чест на дечкото што стигнал толку далеку и ако сметате дека ве претставувал и вас, можете да бидете горди. Но секогаш кога има гласање на жири, смс гласање и слично, ќе има и скандали, несогласувања, неправди, затоа што таквите гласања во корен се субјективни и ретко кога ја даваат вистинската слика. Без разлика дали е Оскар, Евровизија или некое регионално шоу.

Како и да е, однесувајте се цивилизирано.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
If you are, you breath. If you breath, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. And if you find… you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. And if you know, you want to know more. And if you want to know more, you are… alive.
Ова беше вистинското! :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Ќе напраам само копи пејст од тоа што сакав да го пишам пред да се затвори темата... (т.е. го пишував и таман send - locked...)

Стварно не ги сфаќам тие што ги напаѓаат србиве на форумот, кога стварно имаат доста логично објаснување.
Андреј го изгласаа НЕГОВОТО племе. Значи да ги занемариме тие 2 гласа од публика, пошто се 1-1. Очекувано беше дека он ќе си добие гласови од неговото племе затоа што беше ЕДИНСТВЕН финалист од Касуко. Да го исфрлеа жениве него, е тогаш ќе беше поинаква приказна. Едино педер испадна Кнез кој ги шитна Тони и Ката со тоа што не гласаше за нив и можеби поради тоа ќе има некои реакции за местенки (а можеби и не, сепак, Тони на финалниот совет јасно си кажа дека не го сакаше многу Кнез).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom