Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Jel se secas da je bila Operacija Trijumf, isto regionalni sou...

Ko je pobedio, jel Srbin?! Nije, nego musliman iz Bosne Adnan Babajic.

Koliko frustracija oko gluposti, ajde malo objektivnosti, Toni se pokazao kao pravi Makedonac, svaka mu cast, a ovde neki sto pisu svasta, njima na dushu...

Izlivi sovinizma... ako mislite da ste zapostavljeni, pravite onda sami Survivor.
Чекај малце, таму гласаше СОВЕТ или ПУБЛИКА !?

Таму Босанецот победи зашто гласаше ПУБЛИКАТА, и зошто беше муслиман, со тоа ги придоби гласовите на Албанците тука и у Косово... да бидеме реални! И тогаш крв им капеше на Србите. Колку што читав, после одма сакале да му направат проблеми у договорот.

А Јелена, од најглупа, испадна најпаметна. Увиде дека овој е мочко и дека Гоца ја влечеше само до крај. Поштено ги заеба иако Тони не победи. Сепак, ова што чекаа да се гласа у студио сега, а не таму на племенски... секако дека влече дополнителни договарања за глас, незнам зашто и ги прашуваа за тоа...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Sorry, ne znam da pisem makedonski, razumem vas ono sto pisete, mislio sam da nije problem, kao sto nije bio problem da Toni celu emisiju prica makedonski...

Vidim da je problem, tako da vas ostavljam da pisete o zaverama i groznim Srbima, al nemoj onda da saljete nikog u ovakve programe.

Нека биде заблагодарен Андреј што поради глупите жени во Баханди он стигна до финале..А ви срби сте продадена душа тоа веќе го знаеме..

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
не ми одоговри, дали андреј е боља личност од тони?
Nije ogovarao nikog, borio se muski... dobar lik, nema ja sta njemu da zameram, kao sto nemam ni Toniju.

Posteno su dvojica uzeli prva dva mesta, nijanse su odlucile...

Jel to razlog da svaki drugi post ovde bude pljuvacina po Srbima?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
TAcno tako !

Tako je bilo i posle Operacije trijumf, Aleksandar Belov je bio ubedljivo medju najgorim pevacima, neke pesme je falsirao od pocetka do kraja, a opet su svi iz MKD glasali non-stop za njega.
I sad sam ocekivala nesto slicno, i to se i dogodilo. Sad su svi Makedonci ubedjeni da je namesteno i da Srbi glasaju samo za svoje, a u stvari je obrnuto - Makedonci glasaju samo za svog.

Toni je bio OK decko, ali bolji je pobedio.

P.S. Andrej nikada nije menjao svoje ime i prezime. Covek se i dalje zove Vladimir, samo za medije ima drugo ime.
а што ќе кажеш на ова?

znam da ce me mnogi mrziti zbog ovog komentara ali sta cu moram rec. ovako sve je receno u sou sa dvije jednostavne recenice prvu je izgovorila postovana gospoja vesna zmijanac : "ja nikada neradim sto rade drugi" sto pokazuje da se unaprijed znalo kome idu glasovi a to se po američkoj licenci nebi smjelo dogoditi. a drugu recenicu je izgovorila biljana : "zato jer to jako zelis" sto pokazuje da je andrej lobirao za glasove i da nije bas isao za onom svojom da glasaju na osnovu onog sto su vidili u 32 dana nego da je ipak imao sta reci da ih nagovori nakon sou, ali dobro to i nije potpuno njegova krivica vec krivica produkcije koja je napravila veliko s****e sto je dopustila da se glasa tek danas a ne na otoku.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Nije ogovarao nikog, borio se muski... dobar lik, nema ja sta njemu da zameram, kao sto nemam ni Toniju.

убаво прочитај ги постовите и сфати дека не ги пљукаме србите
ги пљукаме натпреварувачите со национална дискриминација
да ги пљукавме србите, зашо неаме лош збор за милош и марко?
а и самите си ги пљукате фаците ко андреј и един - ко што вие читате на форум кај нас, така и ние читаме кај вас

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
НЕ!

Тони во МНОГУ наврати изјави дека е горд што е од Македонија, дека си ја сака земјата и јазикот и затоа цело време говореше МАКЕДОНСКИ. А не ко овие шиткачиве што ги наброја маме им ебам само лижеа гз таму.
Pa tie sakale da se probijat tamu ,Toni znae deka so muzikata koja ja sozdava nema sansi tamu ,pa zatoa se udvara na makedonskata publika ,a gledam deka toa mu e ispravna taktika, bidejki eve ima efekt ,mnogu promenija mislenje vo vrska so nego

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
Ja ti kazem, da je Bahandi izbacio Andreja pred finale, Toni bi pobedio, ubedjen sam za to, zato sto znam koliko je ljudi cenilo njih obojicu kao borce...

Mislis da bi glasali za Gocu i ostale lose likove, ne bi.

Andrej je jedini mogao da mu stane na crtu, i u bitkama, i ponasanjem.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
а што ќе кажеш на ова?

znam da ce me mnogi mrziti zbog ovog komentara ali sta cu moram rec. ovako sve je receno u sou sa dvije jednostavne recenice prvu je izgovorila postovana gospoja vesna zmijanac : "ja nikada neradim sto rade drugi" sto pokazuje da se unaprijed znalo kome idu glasovi a to se po američkoj licenci nebi smjelo dogoditi. a drugu recenicu je izgovorila biljana : "zato jer to jako zelis" sto pokazuje da je andrej lobirao za glasove i da nije bas isao za onom svojom da glasaju na osnovu onog sto su vidili u 32 dana nego da je ipak imao sta reci da ih nagovori nakon sou, ali dobro to i nije potpuno njegova krivica vec krivica produkcije koja je napravila veliko s****e sto je dopustila da se glasa tek danas a ne na otoku.
???

copy/paste necijeg misljenja, tj. misljenja nekog ko je navijao za Tonija ... i razocaran je ...

--- надополнето ---

Zasto za javnost Andrej Maricic ,se zamisluva Madona?! zasto i ime i prezime promeni za javnost ??
Zato sto je morao , zbog ugovora sa TV kucom za koju je radio . Svi zaposleni su morali imati pseudonime .

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

Не не е. Нема потреба од национализам, затоа Балканов е уште проклет, уште сме душеболни со национализам. Кога можеа Тони и Булат толку да се дружат, па и Милош, не знам зошто би кревале националистичка тензија. Бар јас сум секогаш против тоа.
За мене Тони беше прекрасен во секоја смисла и мило ми е заради тоа.
Не очекував да победи, сепак да бидеме реални, колку и да заслужи немаше да победи тоа е тоа.
Само не фаќајте се одма за националистичка карта, ова балканов стварно треба да се оправи, за доброто на сите.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
mozes na makedonski da pises... sepak makedonski forum e
Можиш и ти на македонски да пишуваш, и на кирилица....сепак македонски форум е...

Иначе, честитки до Тони за високото второ место, не го гледав Сурвајвр, прв пат вечерва го гледав и толку. Битно кеф ми направи на Македонски што си цепеше цело време...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
???

copy/paste necijeg misljenja, tj. misljenja nekog ko je navijao za Tonija ... i razocaran je ...

--- надополнето ---

Zato sto je morao , zbog ugovora sa TV kucom za koju je radio . Svi zaposleni su morali imati pseudonime .

прво е точно дека е препишано од странаат ан сурвајвор, второ ја кажува вистинаат која ти овде не ја прифаќаш, затоа не сакаш да ми одговориш дали е андреј боља личност од тони :smir:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Важно е тоа што Тони е првиот кој успеа да ја претстави Македонија солидно, а воедно и првиот претставник со кој Макдонија се гордее. Во споредба со тоа што до сега го праќавме на реалниве шоуа... Тони е легенда. Денешната победа ќе беше само за Тони не за Макдонија, бидејќи Македонија победи со тоа што го прати него! Затоа без теории на заговор и плачење, ние ПОБЕДИВМЕ :smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
САМИ кажувате дека да небеше андреј у финале, тони ќе победеше
ние не се напињаме што не победи тони, се напињаме шо покрај андреј и тони, андреј беше изгласан
да победеше катерина ќе ми беше по драго, не го шо победи андреј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom