Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Страшна работа е серијава. Не ми прави ќеф тоа што почнаа со Султан Сулејман фори да се прават со жениве и слични буљашки работи и ефтини интргиги што е непотребни во една ваква серија што има карактер на документарец, ама ако се изземат тие мали чкарт детаљи пак останува е лудница .
Да, Blood eagle дефинитивно не е за секого :icon_mrgr:

Не разбрав што се деси, нели Хорик требаше да го ослободи Јарл Борг?

Е шо? Ќе зеам и ја ќе ја почнам додека чекам епизоди од гот. Јака ми изгледа. Шо не сум ја приметил порано...

Не разбрав што се деси, нели Хорик требаше да го ослободи Јарл Борг?
Е требаше, му вети нели.. но истата вечер го одвлекоа Борг да му пресудат.. се се деси многу брзо. Исто така важен момент прептоставувам е дека Роло дозна оти Хорик спие со жена/женска му. А во случај Борг да беше ослободен ќе го убиеше Рагнар и Роло ќе беше новиот Јарл, но со оваа информација за неверството којзнае како ќе реагира Роло... се искомплицира ситуацијата и тоа е.. Инаку Хорик не ми делува толку моќен иако е крал.. Рагнар ќе му ја скрши кичмата кад тад.. кога беше забавата сети се како зиркаше Рагнар од позадина и гледаше кој со кого се дружи... абе Рагнар ти е тоа , мозок,итрец, и најнепредвидлив карактер у серијава.

Ја симнувам и јас втора сезона. Лудница е серијава, сите што не ја гледале нека гледаат.

floki pocnuva da go tupi...valjda nema da go sitne ragnar

Добро би било ова да го откупи МРТ 1 како што го имаат од History Библија.:D

Првите три епизоди примани. Јака е, ептен јака! Стварно може да конкурира на гот.

vikings_episode4_2-p.jpeg

:love:

Ја загледав пред 2 дена и помина 3 епизоди. Боза серија но е интересна за гледање. Ќе комплетирам една цела сезона па ако испадне добра ќе продолжам да ја следам.

Прејака серија. Заедно со ГоТ ми се одличен пар и контраст и си надополнувам душичка те со едната, те со другата.. кој сеуште не ја почнал, нека ја почне :)

Хммм, серијава е добра за добра, ама не претерувајте со споредбите со GOT, нема логика :)

GOT во топ 10 на сите времиња, Vikings? not even close.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom