Ја изгледав и втората сезона , многу појака од втората , лонг лив д кинг. Некако повеќе е вложено во вторава сезона, повеќе борби, повеќе актери... Сеа проблемот е кој ке чека една година за нова сезона , а што убаво беше вака за месец дена 2сезони

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлична песна,се ежам на почеток кога ја слушнавШтотуку ја изгледав втората сезона. По крајот на првата, ја баталив малце серијава некако не ми остави којзнае каков впечаток. Солидна ама ништо посебно, не ја гледав со некој мерак. Случајно видов дека втората сезона целосно излегла, па реков да и дадам уште една шанса. Не се разочарав. Изгледана за 2 дена, секако.Каде каде подобра од првата. Многу драма, далавери, акција, преговори..
Искина вторава сезона. Тотално искина. Одлична! Лагерта![]()
Флоки
Роло
Blood Eagle сцената
Финалето од втората сезона
И да... саундтраков...
Can't wait for S03.
HannibalА што е спектакуларно? walking dead? гејовите на big bang theory ? csi miami? arrow? ... освен game of thrones и breaking bad кој се неспоредливо најспектакуларните и најдобрите сериски филмови у поново време , не гледам ништо друго подобро од Vikings .
Sherlock, House of Cards, True Detective (ако алудираш на оние кои уште течат и се снимаат), Тhe Wire, Six feet under, Sopranos, Lost од оние кои поминале.А што е спектакуларно? walking dead? гејовите на big bang theory ? csi miami? arrow? ... освен game of thrones и breaking bad кој се неспоредливо најспектакуларните и најдобрите сериски филмови у поново време , не гледам ништо друго подобро од Vikings .
The Wire e една од најдобрите на сите времиња, не само после 2000-та навамуThe wire е спектакл ... од толку спектакл неможев до трета епизода да стигнам. Sherlock и Lost... Како и да е не ми е поента да се контрам со никого, вкусови се у прашање..