Vikings

• Креатор на темата wot
  • Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ќе има и 6-та сезона. Потврдено е. А ќе има и спин-оф серија на Викинзите.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.547
Поени од реакции
29.136

Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.568
Јас дојдов само да пишам дека Рагнар е најлигавиот лик шо го имам видено досега од севкупно сите серии кои ги имам изгледано :sick:
За разлика од него Роло :love:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.876
Поени од реакции
10.164
Јас дојдов само да пишам дека Рагнар е најлигавиот лик шо го имам видено досега од севкупно сите серии кои ги имам изгледано :sick:
За разлика од него Роло :love:
Екберт какви инцести правеше Рагнар бил лигав. :pos:

Член од
6 март 2019
Мислења
426
Поени од реакции
625
Рагнар е топ у првите неколку сезони. После почнува да се губи полека и во 5та сезона ми се одмиле скроз, неможам очи да му гледам. Роло ми е криво што отиде со фракните, топ лик беше, прав вајкинг. Све си мислев ќе и го натопори на таа франзузинката и после ќе се врати кај неговите ама остана копилето...

Бјорн ми е омилен лик сега, и мајка му секако :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Има ли нешто подосадно од приказната на Флоки во Исланд? Оток ебате. Почнав да правсм fast forward на тие сцени.
Исто и Хехмунд со фејк грчливиот-шепотлив глас, па да биде уште полошо, пола од тоа што го збори се некои молитви и религиозни срања.

Петта сезона е тежок крш.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.876
Поени од реакции
10.164
Има ли нешто подосадно од приказната на Флоки во Исланд? Оток ебате. Почнав да правсм fast forward на тие сцени.
Исто и Хехмунд со фејк грчливиот-шепотлив глас, па да биде уште полошо, пола од тоа што го збори се некои молитви и религиозни срања.

Петта сезона е тежок крш.
4 сезони се добри во vikings после тоа изгубиа креативност, натаму е се полоша и полоша.

Kajgana Shop

На врв Bottom