Како на тебе како малцинство во државава те погодува уништувањето на достоинството на Македонците и те приморува да постираш било што?Уште една Изборно мотивирана тема.
Ооооо...плакатен фирерите добиле `задача` од штаба,хахаха.
:pos2: :kesa:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како на тебе како малцинство во државава те погодува уништувањето на достоинството на Македонците и те приморува да постираш било што?Уште една Изборно мотивирана тема.
Ооооо...плакатен фирерите добиле `задача` од штаба,хахаха.
:pos2: :kesa:
Се работи за тоа како направија да гледа светот на нас Струмикс. Знам дека и кај тебе, и кај мене лично во чувствата не е ништо сменето према земјата и државата, но се работи за генералната слика....Зависи, Трн, како гледаш на работите.
Барем мене, моето достоинство како Македонец никој жив на овој свет не може да ми го уништи.
Кој и да било, што и да прави, тоа не може да ми го одземе, па колку и да се труди.
Знаев дека нешто ќе испуштам во реденицата...Годината откако добија апсолутна власт во Македонија и тоа со тежок фалсификат.Ги заборави парламентарните избори 1994. Ниту имало, ниту во иднина може да има таков изборен грабеж.
Знаев дека нешто ќе испуштам во реденицата...Годината откако добија апсолутна власт во Македонија и тоа со тежок фалсификат.
Нивната апсолутна власт Македонија ја чинеше целата економија и воопшто парите на граѓаните кои ги украдоа со пирамидите и октоподите...
СДС мора да се смени од корен. Нови луѓе требаат.
Ама дур е Бранко џабе им е!