V (The Visitors)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да ја оживеам темава, излезе првата епизода од втората сезона од серијава. Како што гледам реакциите на публиката се позитивни. Ќе ја гледате ли или се откажавте?
Јас за мене памтам дека ептен ме бендиса финалето на минатата сезона, па сега обавезно ќе гледам.

Дури сега видов дека почнува втората сезона на V нормално дека ке ја пратам и оваа сезона...

LONG LIVE THE 5th COLUMN! :vozbud:
Добро е, добро почнаа.

Ако не пишавте и ќе заборавев дека постои серијава :) Се става на даунлоад и ќе се гледа во раните утрински часеви :) Импресии утре.

Серијава сериозно го јаде The Event, и во поглед на S.F. и во поглед на акција.

Без поголеми потреси, си го држи темпото...

задоволен сум од првите 2 епизоди само така нека продолжат.
Ме интересира колку епизоди се предвидени за оваа сезона?

Само што ја изгледав првата сезона и мислам дека финалната епизода беше една од најнаивните, со премногу дупки во сценариото и нелогичности за СФ серија. Да не ги наведувам работите кои беа нелогични само заради спојлери. Како и да е крајот беше таков што сепак ќе се гледа и понатака. Сепак моментално од актулениве СФ серии Fringe мислам дека е на прво место.

Kolku epizodi se pusteni od vtorata sezona?Jas simnav samo dve epizodi i najdov odma i prevod za niv.Me cudi zosto se oznaceni kako vtora sezona a godina na proizvotstvo 2009 koga vo SAD se emutuvani krajot na 2010 ????
Simnuvam preku http://isohunt.com/torrents

Wow... кој што сака нека каже, ама актуелните серии можат вода да и носат :) Новата епизода е врв... сезона ја почнаа извонредно, нема промашај до сега. А за следната имам предосечај дека ќе биде многу јака според тоа што заврши...

Ретко добра серија, презадоволен сум, дури сега видов дека има група на форумов, па одсега ќе пишувам почесто!

Си имаше свои моменти епизодава, посебно сцената во Ватикан. Она со душата веќе станува без врска, мислам на дијалозите. И се надевам дека овој Тајлер ќе се трансформира во нешто или ќе се случи нешто што ќе помогне да го гледаме помалку. Ужасно лошо одбрана улога, дечкото не знае да глуми, башка глуми тинејџер а не изгледа така. Мислам дека во следната епизода да го изедат вонземјаните на никој нема да му биде гајле, напротив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom