V (The Visitors)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Заврши прва сезона или така ми се чини ?

na tvcountdown nema nikakvo dopolnitelno info.. Ne me cudi da ja skinat...

na tvcountdown nema nikakvo dopolnitelno info.. Ne me cudi da ja skinat...

Не е скината само ќе ја префрлеле во midseason. Не знам што му значи тоа поконкретно ама изгледа дека е некој непопуларен термин за серии.

Не е скината само ќе ја префрлеле во midseason. Не знам што му значи тоа поконкретно ама изгледа дека е некој непопуларен термин за серии.

Midseason е вториот дел од сезоната, исто како што Lost одеше последните 3 сезони.
Значи V втора сезона би требало да оди во периодот јануари-мај 2011. :wink:

Супер беше епизодава бе. (Последна е од сезонава нели?)
Се исподешаваа работи.
Црнкињата се породи, роди гуштер, умре, црнецот ќе се врати меѓу посетителиве, отидоа јајцата со војската, стариот отец му се закани на младиов, кој пак собра своевидна војска, Ана збесна, небото стана црвено, новинарот дозна дека Ана е лоша, Лиза ја одбра страната на луѓето,
а Тај уште врска нема од животот. Што сакате појше дешавки?

Midseason е вториот дел од сезоната, исто како што Lost одеше последните 3 сезони.

тууу ... неможеле подоцна :)

Малку рано ми се чини ко да заврши сезонава, ама ипак, чим продолжува, останува да чекаме и да видиме што ќе се случи.

За мноогу кратко време ке се врати..:pos2: Кој ке чека..

Изгледа V се враќа во ноември :vozbud:

Премиерата ќе биде на 4-ти јануари :)

Ајде да ја оживеам темава, излезе првата епизода од втората сезона од серијава. Како што гледам реакциите на публиката се позитивни. Ќе ја гледате ли или се откажавте?
Јас за мене памтам дека ептен ме бендиса финалето на минатата сезона, па сега обавезно ќе гледам.

Нај-накраја, писна ми вече да чакам да почне вторијат сезон.
Веднага го теглја и ште го гледам, последнијат епизод на п'рви сезон зав'рши изклјучително интересно.

Ајде да ја оживеам темава, излезе првата епизода од втората сезона од серијава. Како што гледам реакциите на публиката се позитивни. Ќе ја гледате ли или се откажавте?
Јас за мене памтам дека ептен ме бендиса финалето на минатата сезона, па сега обавезно ќе гледам.

Симнато.... вечер ќе ја погледнам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom