- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Како може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земјаКако може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...![]()
Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи.Екипо , мислите дека е можно да не земе сет Гофан против Бердих денес?
Знам не е некој играч на оваа подлога Белгијчето , ама не ми иде слика дека толку убеддливо ќе изгуби .
Башка и Бердих е тачка, знае да изигра слаб сет.
Во што бил веќе во Топ 10 жими тасета, апсолутно не му одговара оваа подлога, не пак да му е подобра од земјаДали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја
И јас ти се придружувам тука. Голем борец е Гофан, го докажа тоа на Вимблдон. Јас не би ставила пари дека Бердих ќе го збрише.Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи.![]()
Па и тоа планирам , да го играм над 32.5 гема .И јас ти се придружувам тука. Голем борец е Гофан, го докажа тоа на Вимблдон. Јас не би ставила пари дека Бердих ќе го збрише.
Сеа ти текнува да кажеш, од кога ставив на Алмагро.. xDАлмагро имаше повреда на рамото,не е играл од олимписките игри,Степанек го доби на Американската турнеја Дел Потро,со оглед на тоа мислам дека Алмагро уште не е добро залечен,би типувал на победа на Степанек.
Нема врска тоа, сите Шпанци преферираат земја али убаво кажа Чарли, Алмагро е еден од ретките Шпанци кој игра подеднакво добро и на тврда и на земјена подлога уз Рафа, Ферер и Вердаско, ајде и Лопез ќе го вброиме тука бидејќи е сервер. Нормално е основна и најубава подлога да им е земјата али во случајов Алмагро е одличен на тврда.Сите Шпанци преферираат повеќе земја отколку бетон, исклучок е Фелисијано Лопез.
![]()
David Goffin is a big fan of RF)
"Roger that" T-shirt during his practice![]()