US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Мајер го обра бостанот,најверојатно ќе лета од Us Open во првата рунда.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
Гергес е најмртвата тенисерка во женскиот тенис. Ја тепа Радванска на ОИ сеа ми губи од Плискова, за греота.
Иначе Мареј влезе чудно во мечот но потоа работите си дојдоа на свое место и моментално е 2-0 во сетови со предност брејк во третиот.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ги избришав мислењата поврзани со стримовите, да не се трупа темата со нив, Види Фотос , ако сакаш стави линк од тоа за Google Chrome па нека има во темата за тие што сакаат преку Google Chrome.

он :
Мареј - Богомолов 6-2 6-4 6-1, сепак на крајот резултатски убедливо.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Е какво гомно преварантско Мајер,ја предаде мамето негово.Го имав играно во Бетсити и сега дадов душа.Скоро 2 и пол сета ниеден брејк на 'топ играчот' Сок не му направи:mad: .

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
E sea ja po 100 pati ke praam print skrin , vrati go mislenjeto tuka, od edno mislenje nema zijan ako stoj... pa ako na nekoj ne mu e jasno neka me citira na taa tema.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
E sea ja po 100 pati ke praam print skrin , vrati go mislenjeto tuka, od edno mislenje nema zijan ako stoj... pa ako na nekoj ne mu e jasno neka me citira na taa tema.
ОК, не ме тепај, ќе го цитирам мислењето таму.

Шо мислите, Вердаско ненормалниов ќе тепа 3-0 денес или ќе се влечка 4 сати ко и секојпат?

А

Анноун

Гостин
Фајер имаше 1-2 на тврда подлога пред турнирот , и тоа катастрофални му беа поразите. Не знам само откај го направија толкав фаворит 1.20 квота, кога Сок е доста солиден тенисер , посебно на тврда подлога и на домашен терен . Па предава кога виде дека ќе губи :pos:

Исто важи и за Гергес , ужасна беше пред Ус Опен на тирнирите. Само една победа , а ПЛискова во квалификациите 3 победи имаше од 2-0 .

За оние кои типуваат , пред да уплатите некој меч, проверете ставистика на Tennisexplorer.com .

Леле леле оваа Петкович оздравела. Не ја можам . Видела дека Бланка Влашиќ( и она ми иде на нерви) денса на тартанот кога ќе победи , па и она од лани почна на ист начин да се глупира после победа. Ајде отпадни , шо убаво ќе биде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
Познавајќи го Вердаско...ќе се влечка. Не е во таа форма во која сме навикнати да го гледаме Вердаско, мое мислење е дека ќе загуби сет.
А ти Игор што мислиш ќе биде ли Шарди над 26.5? 2 коефициент му дале, морав да го изиграм.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Распоредот за утре излезе.

Прва на централниот терен ќе игра Радванска, потоа Родик, па Венус. Вечерната програма која почнува од 1 часот по наше време ќе ја отвори Ѓоковиќ, а денот на Артур Еш го затвора Серена против Матек-Сендс во американскиот дуел.

На Луис Армстронг ќе има исто така интересни мечеви. Програмата стартува во 17 часот по наше време, ќе ја отвора Гофан и Бердих во првиот меч. На сцена после нив излегуваат Квери и Лу. Трети на овој терен ќе играат Скијавоне и Степенс, а четврти и последни, уште еден женски дуел помеѓу Вознјацки и Бегу.

Третиот терен по големина, Грендстенд, во 17 часот ќе игра Ивановиќ против Свитолина, после нив следува Тсонга против Карол Бек. Трет меч ќе биде Хуан Монако - Гарсиа Лопез, а последен МекХејл - Бертенс (овој меч може да се премести и на централниот терен).

На останатите терени се играат уште многу мечеви, но највероватно ќе привлечат помалку внимание па затоа и се ставени на тие помали и споредни терени. Од попознатите имиња утре уште ќе настапат :
  • Кириленко
  • Раонич
  • Јанковиќ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom