- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Како може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земјаКако може Алмагро со Степанек на оваа подлога да го сметаат за фаворит, бинго ни даваат само...
Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи.Екипо , мислите дека е можно да не земе сет Гофан против Бердих денес?
Знам не е некој играч на оваа подлога Белгијчето , ама не ми иде слика дека толку убеддливо ќе изгуби .
Башка и Бердих е тачка, знае да изигра слаб сет.
Во што бил веќе во Топ 10 жими тасета, апсолутно не му одговара оваа подлога, не пак да му е подобра од земја. Само не знам Радек како е со формата, мислам дека е ок...Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја
Дали знаеш дека Алмагро е во топ 10 тенисери по број на одсервирани асеви , и мислам дека е еден од ретките шпанци на кои повеќе им одговара брза подлога отколку земја
И јас ти се придружувам тука. Голем борец е Гофан, го докажа тоа на Вимблдон. Јас не би ставила пари дека Бердих ќе го збрише.Јас уште откако се извади ждребот го рачунав за прво изненадување, Гофан да победи.
Па и тоа планирам , да го играм над 32.5 гема .И јас ти се придружувам тука. Голем борец е Гофан, го докажа тоа на Вимблдон. Јас не би ставила пари дека Бердих ќе го збрише.
Сеа ти текнува да кажеш, од кога ставив на Алмагро.. xDАлмагро имаше повреда на рамото,не е играл од олимписките игри,Степанек го доби на Американската турнеја Дел Потро,со оглед на тоа мислам дека Алмагро уште не е добро залечен,би типувал на победа на Степанек.
Нема врска тоа, сите Шпанци преферираат земја али убаво кажа Чарли, Алмагро е еден од ретките Шпанци кој игра подеднакво добро и на тврда и на земјена подлога уз Рафа, Ферер и Вердаско, ајде и Лопез ќе го вброиме тука бидејќи е сервер. Нормално е основна и најубава подлога да им е земјата али во случајов Алмагро е одличен на тврда.Сите Шпанци преферираат повеќе земја отколку бетон, исклучок е Фелисијано Лопез.
David Goffin is a big fan of RF )
"Roger that" T-shirt during his practice