US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.448
Поени од реакции
5.571
Добар Вавринка, од изгубен прв сет се врати против Стаковски. Исто и Цонга во третиот сет со многу грешки сепак помина во тај брејк. Ајде уште Серена и Новак помалку од 10 гема прв сет и добитен .
У иста каша сме ама јас чекам освен Серена и Новак помалку од 9.5 гема,Долгополов и Каролина :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Се рушивте од пари земање, дај кажите да препишиме нешо, ич не ојт. :D
Епа овие би требало да се зицери, а околу 1,4-1,5 имаат. Чудо би било ако загубат 4 гема од некои квалификанти. Такви 3-4, ете ти 3-3,5 коефициент. Нека испаднат овие, па ќе мислиме за утре. :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Госпожа прибери си го Монако. Го тепа Мареј за најретардирано однесување на терен кога губи.

Инаку каков меч, мајко мила кој е буден нека пушта, ја ко божем пуштив да го видам финишот, овој Лопез се врати и тоа со поени кои се уметност.

Ќе ме натераат до касно да седам. Нека се множат вакви мечеви на турниров.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе го изглеаш и Новак, ај ај.:D
Шансите за победа на Гарсија сеа се големи.
Не е интересен тој меч. Ќе си тепа Новак во три сета. Навивам за Гарсија, поенот што му го зема на Монако кога му одигра со удар меѓу нозе ќе му го памтам.:eek:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не е интересен тој меч. Ќе си тепа Новак во три сета. Навивам за Гарсија, поенот што му го зема на Монако кога му одигра со удар меѓу нозе ќе му го памтам.:eek:
Хмм, на колку резултат беше баш да го видам ударот. :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Дај стварно кажи, и јас го средив тоа со гледање во живо на Firefox. :sneaky:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.905
Поени од реакции
116.267
Леле ако ме заебе Багдатис ќе му ебам шугавото кипранинче. Уште него и Новак под 9.5 гемови во прв сет.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Хмм, на колку резултат беше баш да го видам ударот. :D
Еј везе немам, во четврт сет беше, е сега на кој гем поим немам. Па 12 и 30 е мајке му, имајте милост тоа да мозгам сега :pos:
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:49 ---
Боже ама е досаден коментаторов на стримов. Си тресе зелени и се друго освен она што се случува на терен. Еуроспорт за овој се измислени. Ми иде мјут да му стиснам. :mad:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Еј везе немам, во четврт сет беше, е сега на кој гем поим немам. Па 12 и 30 е мајке му, имајте милост тоа да мозгам сега :pos:
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:49 ---
Боже ама е досаден коментаторов на стримов. Си тресе зелени и се друго освен она што се случува на терен. Еуроспорт за овој се измислени. Ми иде мјут да му стиснам. :mad:
Кој стрим, од на usopen.org?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кој стрим, од на usopen.org?
Да, да. Сачувај Боже е типов, си прави муабет дека татко му знаел да користи Твитер, дека мајка му го научила. Бај д веј чув чудно шушкање ко фолија, овие коментаториве изгледа си делеа чоколадо.:icon_mrgr:

И Брејк за Лопез. Чиао Монако.:rolleyes:

Едит: Вратен брејк. Добро до кај ќе тераат овие двајца?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom