Urban Festival @ Skopje Fair - 21.11.2009

• Креатор на темата Креатор на темата -Trance-HCI
  • Време на започнување Време на започнување
атендинг. Иако Ајзак има нов албум за кој е потребен Бвана за целосен впечаток, што е тука е.
Исто така мора да напоменам дека Давор за разлика од на Панчо лигавите траки знае да пушти пристоен, човечки рап.

За тоа Азак синдорм ли како и да е ебемлига, ќе гледам да исчезнам во непознат правец.

Утре и Задутре сите по карта за да заштедите за пиво плус :)

Утре и Задутре сите по карта за да заштедите за пиво плус :)
Фала богу :). Уште да даваат Каменица 0.4 за 70 денари ќе биде интересно :cug:

а да не знае некој колку ке биде карта на врата?:vozbud:

Пишува на флаерот од задна страна ЈУГОТОН.

А на врата, не знам колку ќе биде. Секогаш е поскапо од претпродажба. Но кога во претпродажба е 150/200 најверојатно ќе биде 300, но ова е само моја претпоставка.

Дечки да не знаете кога точно ќе излезат Ајзак и Тимбе, зашо не ми се иде на другиве срања ... =)

Дечки да не знаете кога точно ќе излезат Ајзак и Тимбе, зашо не ми се иде на другиве срања ... =)
рапот е увек прв...така да иди си на почеток ислушај рапот и иди си не прави гужва :)

Прво: Да се пофалам дека купив карта, 150 ден.

Второ: Без расправии за тоа кој е дибек, а кој не е. Сите теми досега што биле рап vs рандом музички правец заминале во канта, а нивните автори на 2 или повеќедневен бан од форум.

Трето: Деско, ќе праиме список кого ќе поканиме во тајното кафанче кај што има пиво за шеес4е?

Какво кафанче бе? Кои тоа? Шо пиво? А бокалче са паре?

И мене викнете ме, да не ве етикетирам ко гејови :icon_lol: и да ви бидам скар до таксират.

скајп, мајп, мсн, асл псл, омфг....цело инфо!

И мене викнете ме, да не ве етикетирам ко гејови :icon_lol: и да ви бидам скар до таксират.

скајп, мајп, мсн, асл псл, омфг....цело инфо!

Јасно!
<3

Патем, ја би саал и ајзак да го чујам, не само трансоваќа...
На вас, каов ви беше планот?
А Тончи? :)

Широк временски дијапазон е тоа да си слушаш и Нигрутин и Синдром. Пошто сеа е време на современи технологии Нигрутин ќе го видам на јутјуб како рокал папучар на бина. А на Синдром, остаам и кичма и космодиск и сфе. Плус Деско не е по раповача, а ја штом не ги гледав сите тројца на опрошталниот концерАт на EXIT 08, у знак на протес, ќе им идам на настап, ако налетам случајно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom