Укинување на офсајд правилото?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Никако. Ќе има повеќе голови, ама што ако има повеќе голови кога фудбалот ќе стане како рагби? :tapp: Глупости. Како прво одбраната никогаш нема да напаѓа, а нападот ќе скапе пред голман.

А да...Инзаги ќе ја продолжи кариерата ако го укинат.

Жива глупост...против секако.Фудбалот и онака не е тоа што беше.И онака некои голови од офсајди се признаваат.Така да ништо ново.:toe:
Ама ова за Инзаги ке биде супер...Секоја сезона ке ја зема златната копачка за најдобар стрелец во Европа:pos:

Секако дека сум против.

Но интересно би било да се проба на еден пријателски натпревар :)

ке се расипе фудбалот, како рагби ке биде

‘‘Pippo Inzaghi was born in an offside position‘‘ - тоа го има кажано Фергусон за Инзаги.А инаку што се однесува за офсајд правилото,не смее да се чепка, фудбалот е најинтересен заради неговите прости правила,а не дали ќе се дават повеќе голови, исто така ќе треба и името да се смени да не се вика фудбал туку голбал.

Какви се овие муабети,дека Изнаги ќе _________________ ,што ги зборите.Па ако нема офсајд и ако он дреме пред голман сигурно одбранбените нема да го остават таму да седи,како што го оставаат сега,кога има офсајди.Не мора да значи дека ако нема офсајди ќе има многу голови.Само одбранбените играчи ќе имаат повеќе работа.И повеќе ќе се игра фластер.

Ама како и да е ја сум против овие глупости.

НЕ треба да ги менуваат правилата. Така се губи духот и привлечноста на фудбалот. И што спорт ќе биде тоа оди напред и чекај топка? Ова не е рагби оди истрчај напред и фати ја топката! Забегана идеја у секој случај. Фудбалот си е одличен како што е сега. Таман работа ако се жалат дека фудбалот не е популарен :toe:

ракомет на трева што се игра со нога ќе биде :) абе какво укинување на офсајд, поголема глупост немам чуено... некого го мава склероза во фудбалов изгледа :)

Не воведуваат технологија за судиите, па офсајдот ќе го укинувале... :kesa:

значи како што напишаја повеќето исто мисленици ова ќе биди жива глупост:toe::toe:...велите повеќе голови?? јас мислам дека уште помалце голови ќе има и понеактрактивна игра бидејќи одбраната на 11 метри ќе седи само средината во својата половина бековите нема напред да одат..напаѓачите изолирани ќе бидат ..никаква игра ..:jaj::jaj::jaj:ТОТАЛЕН ХАОС:jaj::jaj::jaj:..несакам ни да помислам на ова:toe::toe:

Секако дека сум против.

Но интересно би било да се проба на еден пријателски натпревар :)

за ова се сложувам:smir:

Како не напрвија порано Инзаги ќе беше несопирлив :pos:.Шала на страна ќе биде жива утка ќе биде ко маалски фудбал 8-7 резултат :)

Поглупа идеа од оваа здравје ... Со укинување на офсајд правилото ќе се уништи фудбалот !!

Тогаш ке мораат кладилниците да го укинат типот ГГ .

Ма незнае што зборува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom