Укинување на офсајд правилото?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
никако укинување. хокеј се игра на 12 метра игралиште а ова е фудбал и не знам зошто нешто во фудбалот треба да е сменето:toe:

Офсајдот нека седи него нека стават технологија преку глава од ќорави судии.

Никако. Да офсајдот е најголем извор на контраверзии у фудбалот, али без офсајд нема да биде тоа тоа. Фудбалот на ништо нема да личи. Ќе се изгуби целата убавина на овој спорт. И што се однесува до таа "мана" да ја наречам што ја има офсајдот, може лесно да се реши со 20секундно гледање на повторена снимка дали имало офсајд.

Инзаги- 10 пати по ред Златна Копачка....:pos2::pos2::pos2:

Ако се укине отиде фудбалот по ѓаволите. :tv:

Абре какво укинување,,,на што ке личи тоа? Неможам ни да замислам колку фудбалот ке изгуби како спорт,,,за мене лично е тотална глупост.

Пипе и Џила ке бидат први стрелци со по 50 гола :pos:

Ако се укине офсајдот дефинитивно фудбалот ќе биде расипан. Нема ништо интересно во еден играч да седи до голман и друг од пола терен да му нафрли.

Ке го поплават Милан со милијардерски понуни за Пипо хаха
Ако се укине ке се расипе фудбалот и готово..

Чопот да си јадат и Платини и Блатер и остали.

Не да гледа да го искорени актерството од фудбалот, театар ќе им прави

И со укинување на ова офсајд - правило, Инзаги пак ќе флева у офсајд :icon_mrgr

abe kako da se ukine ofsajd be ne ste normalni ce visat napadaci u protivnicki kaznen prostor ce mu visat na golman cela utakmica nema logika be nego ako se ukinue onda moze da se povlece na 20 metra da vazi od golot a ne do centar ko sea e taka ce ima povise golovi sekoja utakmica verujte

Поинтересно би било да се исклучи фудбалер ако е фатен три пати во офсајд. :)

Челинџ, ко у тенисот би било интересно да се воведе, максимум од три челинџа би имал секој тим, и би ги користел за спорни ситуации (офсајд, топка на гол линија исл.)
Нормално прегледот на успорената снимка ке ја врши четвртиот судија, 15-20 секунди максимум би бил прекинот... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom