- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Нека се укине и нека ја прекрстат играта во ракомет со нога.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако не и судии нека нема,тогаш уште по весело ќе бидеЈас сум и за да се укине правилото да има жив ѕид при изведување на слободни удари. Тоа ќе ја подигне ефикасноста. Ако не е доволно, тогаш би предложил при изведување на пенал, голманот да се заврти со лицето кон мрежата и со задникот кон топката.
Само нека е весело![]()
Јас сум и за да се укине правилото да има жив ѕид при изведување на слободни удари. Тоа ќе ја подигне ефикасноста. Ако не е доволно, тогаш би предложил при изведување на пенал, голманот да се заврти со лицето кон мрежата и со задникот кон топката.
Само нека е весело![]()
нема што да се збори посебно на темава - фудбал без офсајд би ја сменил смислата на играта за 360 степени....и тоа е тоа
и според тебе, пак би се вратила на првобитна позиција
Нмв ова правило би го направило фудбалот од најинтересна во најдосадна игра на светот, не само што не би било паметно ова да се направи, туку и би било крајно глупаво! Нека си остане како што е, зш во друг случај ќе има само напаѓачи и одбранбени, ќе нема среден ред и борба на истиот, од замислата за таква игра ми се гади...