UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
@dragonsky

друго, можеше да е first come - first served. Пример јас ако требаше ќе спијам пред местото кај што ќе се продаваат билетите. Претпоставувам не и ти, така? :) Јебига, бидна веќе.

@dragonsky

друго, можеше да е first come - first served. Пример јас ако требаше ќе спијам пред местото кај што ќе се продаваат билетите. Претпоставувам не и ти, така? :) Јебига, бидна веќе.
Секако дека да, а секако дека и 90% од форумов дека ќе правеше така. И тоа не само спортскиов форум богами ќе чекаа ред и луѓе што не пратат фудбал колку нас за да бидат дел од возбудата

За Стинг се продадоа картиве за пола ден, а што остана за Реал и Јунајтед што објективно се десет пати попознати и ова е повеќе "once in a lifetime" евент е отколку концертот на Стинг.

И така не би било фер. :D
Можеш да се буниш али не си во право, јбг, немаме среќа тоа е, требаше да го очекуваш ова уште во моментот кога стисна submit, се после тоа останува на чиста среќа. Ако добиеш се радуваш, ако не си викаш "Тоа е, знаев дека немам среќа" win-win...или lose-lose зависи што ќе ти се погоди :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1499706184][/DOUBLEPOST]Или еве ти друга логика. Да имаа предност тие што биле на повеќе натпревари на нашата репрезентација. Така ќе се види кој навистина сака да оди на стадион и така ќе се наградат фановите на репрезентацијата. Претпоставувам јас многу повеќе пати сум бил од тебе така?

Гледаш зашто не е фер да се оди со претпостаки на фејк вс реални фанови?

Глупо ми е и мене што НАЈВЕРОЈАТНО ќе има некои што гајле им е за утакмицава а други ќе си седат дома...ама па малце е и глупо да претпоставуваме дека само поради тоа што некој не уплаќа ливчиња, не купува дресови, не прати други лиги, не игра ФМ/ФИФА и не знае кој е тренер на Ливерпул дека не си го прати Јунајтед/Реал и не значи дека не пораснал со мајсториите на Двајт Јорк и Дејвид Бекам на пример :D

Ма се да им ебам бе

:pusigo: :pusigo: :pusigo: :pusigo: :pusigo: :pusigo:

Ќе зеам сеа ќе влезам во темата за пцовките на Џонтра и ќе ги поздравам по меил.

Најфер беше моменталниот принцип на поделба на карти како сакате гледајте. Ако одиме така по заслуги кој бил фан на реал, кој на манчестер, па кој гледал повеќе утакмици на македонија на стадион тоа нема крај, секогаш некој ќе рече е оти ова не е мерило и готово.

Јас на пример сум бил на 3 утакмици на македонија на стадион, а на 10 други надвор од македонија на утакмици на реал.

Чиста среќа шо не им дадоа на нашиве да прават лотарија, гарант ќе беше наместено , 80% од картите ќе завршеа кај мал број на луѓе и една карта на недела пред утакмица ќе чинеше колку тие "ексклузивните" станови во скопје од 5000 евра што ги издаваат за утакмицата.

Нема како да им се напраи ќејфот на сите. Ако е прв дојден - прв услужен, нема да биде фер за тие што не се од скопје, плус ќе има тепачки. Ако е лотарија, ќе добие некој неписмењак што никад не гледал фудбал. Али сепак лотаријата е најрандом и кој има среќа ќе добие, кој не, нема :D

ми стигна порака за неуспешна трансакција од банка, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
Ех, камо среќа да имаше повеќе вакви пациенти ко тебе, ама штета што еден од ретките си, можеби и единствен.

Џабе зборев дека не ме пука еуфорија и покрај тоа што Реал ќе игра во Скопје, али сеа откако ме одбија апла се разочарав.
Ништо, тоа е, сефте во Мадрид ќе мора да се праи..:)

Ako ste pametni uste sea ke najdite karti.

A da ne, fan zoni ova ona, isto ko na utakmica da ste, setajte nemoj doma da sedite.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Malce ima sto gi preprodavaat.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ко првпат да ја читаш темава? Ко првпат да читаш дека има лични податоци на картата? Гледаш ли фудбал ти? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom