- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.140
- Поени од реакции
- 16.834
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека да, а секако дека и 90% од форумов дека ќе правеше така. И тоа не само спортскиов форум богами ќе чекаа ред и луѓе што не пратат фудбал колку нас за да бидат дел од возбудата@dragonsky
друго, можеше да е first come - first served. Пример јас ако требаше ќе спијам пред местото кај што ќе се продаваат билетите. Претпоставувам не и ти, така?Јебига, бидна веќе.
Ех, камо среќа да имаше повеќе вакви пациенти ко тебе, ама штета што еден од ретките си, можеби и единствен.ми стигна порака за неуспешна трансакција од банка, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
Како ќе најдат карти?Ako ste pametni uste sea ke najdite karti.
A da ne, fan zoni ova ona, isto ko na utakmica da ste, setajte nemoj doma da sedite.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Malce ima sto gi preprodavaat.Како ќе најдат карти?
Финтата е што картата е на име и има матичен број. Мислиш ли дека нема да бараат ID документ на влез?Malce ima sto gi preprodavaat.
Ко првпат да ја читаш темава? Ко првпат да читаш дека има лични податоци на картата? Гледаш ли фудбал ти?Malce ima sto gi preprodavaat.