Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Аман бе па ти, толку ти беше тешко 50 евра на картичка да имаш, бетер од жени на излозими стигна порака за неуспешна трансакција, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе па ти, толку ти беше тешко 50 евра на картичка да имаш, бетер од жени на излозими стигна порака за неуспешна трансакција, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
Вакви па некои што аплицираат, а немаат пари на сметката....ми стигна порака за неуспешна трансакција, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
ми стигна порака за неуспешна трансакција од банка, ваљда ме избрале,ама не очекував денес fuckk
Аман бе па ти, толку ти беше тешко 50 евра на картичка да имаш, бетер од жени на излози
И како ќе докажеш дека си фан на една од двете екипи?Бар да можеше некако да се регулира тоа, иначе страшно педерска работа е што баш фановите на тимовите нема да можат да ги гледат.
А зошто те зезаат за Лукаку кога ти уште од мај ми викаше дека Лукаку и не ти е најдобра опција за во Челзи бе...Му кажав сега баш на Боро на фб. Поради тоа што ме заебавате за Лукаку се случува ова. Уште @vidooq да каже, да видиме дали целосно фатила клетвата![]()
Да беOva znaci deka me izbrale da?
Каде бе со вакви прашања или си превозбуден или да се пофалиш дека те избрале.... пишува дека е успешноOva znaci deka me izbrale da?
Можеше да има апликации преку официјалните веј сајтови. Пример јас имам акаунт на manutd.com едно 10тина години. Сигурно не ми е ради реда направен.Ништо, сега барем парите што ми беа планирани за утакмицава ќе може да се коцкаат
И како ќе докажеш дека си фан на една од двете екипи?
На врата ќе те тераат да пееш навивачки песни па ако не знаеш онда нема карта?
Не се грижи, сега одма ќе излезат деновиве по "KUPI PRODAJ EFFTINO NA FEJSBUK" групи постови "Се продаваат карти за Супер Купот во Скопје. Картата се наоѓа позади голот, цена 450 евра или замена за стан во Скопје"
А зошто те зезаат за Лукаку кога ти уште од мај ми викаше дека Лукаку и не ти е најдобра опција за во Челзи бе...![]()
Drugar jas seuste ne veruvam deka ke odam da go gledam utd. Drugi oci sakav da procitaat za meneКаде бе со вакви прашања или си превозбуден или да се пофалиш дека те избрале.... пишува дека е успешно
Еве, нека се знае кое беше моето мислење!А зошто те зезаат за Лукаку кога ти уште од мај ми викаше дека Лукаку и не ти е најдобра опција за во Челзи бе...![]()
Буквално истото и јас го помисливНе знам што да кажам стварно, ќе треба на Пепси да се надевам.