UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што се смарате со тоа што нема да отидете на стадион во МК да ги гледате.

Боље во соседна Бугарија или Хрватска или кај било, а најубаво пак за во Шпанија и Англија да соберете ќеш и господски да се проведете отколку овде да им идете и да ве туркаат смрдливи сељаци и да ве третираат сељаците од обезбедување ко најголеми мафијаши.

П.С. да не речете дека ова го зборам пошто не ме извлекле, да напоменам дека воопшто не аплицирав за карти, иако сум фан на Реал.

Колкав малер сум значи...абе пички шо врска немаат со фудбал добија карти ја ќе дремам.

Познавам еден што доби карти тотален антиталент за фудбал и никаков фан, ама кога те сака среќата тоа е :(

Ке се видим во Скопиje. Jас имам карта од фан клуба на Реал во Бугариja. Ке бидеме над 100 луге. Мисливме да имаме и 1 ноштувка, али цените во хотелите на Скопje ни откажаха од тоа

Ке се видим во Скопиje. Jас имам карта од фан клуба на Реал во Бугариja. Ке бидеме над 100 луге. Мисливме да имаме и 1 ноштувка, али цените во хотелите на Скопje ни откажаха од тоа
Ќе ви овозможам ноштувка бесплатно јас ако ми обезбедите карта. :D :D

Кој сака може да си ја проба среката во Веро Центар, Heinekenen има поставено штанд во периодот од 15:30 до 20:30 и за секои купени 3 пива се влече грепка а една од наградите се карти за супер купот.
Јас бев вчера ама ги фатив на крај, го затвараа штандот и само ги добив горните информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom