UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Не се дружат они ако немаат интерес, т.е. ако од тоа дружење не направат пари, а во МК знаат дека тоа не е можно. Зашто им се турнеите во Кина и САД, зашто таму имаат дружење со фанови, затоа што може да продадат милион дресови, чаши, капи, маици, тренерки и што уште не.

Сер Боби Чарлтон не знаат дупкиве од Англија како изгледа :facepalm:

Креранд со МУТВ беше ме прашува една ху диз Боби Чарлтон :)

img_3476.jpg

И сеа за клецање шу праиме? ОК, ова се официјални спонзори со одобрени штандови од истата ЕБАНА УЕФА која замараше за СПЕЦИЈАЛЕН закон за препродавање на картите. И што е крајната цел и на двете работи? Одличен профит нели? Пу да ви ебам лицемерната организација. Па земал и Коцекабана апелира да не се зголемувале цените низ градот. Се е пари, само народот останува ебан.

Цените како им се по местава низ град?

Не би требало да ги имаат сменето, едино овие на кеј може ги имаат качено.

Е колку да биде бе? 19 денари како во тинекс.
Па да проверуваат странциве рок на траење, потекло и состојки :D

Е колку да биде бе? 19 денари како во тинекс.
Па да проверуваат странциве рок на траење, потекло и состојки :D
Абе не заебавај Миринда 200 денари, не биди луд. :D Само начекале странци па ќе молзат, иначе кој нормален би платил 200 денари за Миринда јеботе, па не пиеш од еликсирот на бесмртноста, ебена Миринда пиеш. :D

Сега повеќе ги сфаќам луѓево што продаваа карти за јаки суми (не дека не знаевме дека вакви настани се плаќаат јако за некој што е спремен да плати). Молзи ги козите додека се може.[DOUBLEPOST=1502192873][/DOUBLEPOST]
Нес кафето и Топлото чоколадо колку се?

Што знаеш ти за топло чоколадо бе, имаш видено на Гугл images, а за нес си чул коа праеле фудбалерите од 4-та лига муабет вчера каде биле на кафе и што пиеле. Па и топло го пишал Т со голема буква како да е лична именка :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Што не земеш да искоментираш за цениве нешто, изеде еден ТОН гомна за препродавачите, сега е ОК и тераш на иронија.

Абе не заебавај Миринда 200 денари, не биди луд. :D Само начекале странци па ќе молзат, иначе кој нормален би платил 200 денари за Миринда јеботе, па не пиеш од еликсирот на бесмртноста, ебена Миринда пиеш. :D

Абе ок, претерано е нема што.
Не бев сериозен, но баш ме интересира како би реагирале странциве кога ќе видат Миринда, Пепси 0.5л 19 денари :D

Ми текна на еден пост од Шумеча
Иначе кога сме веќе кај бурекчилниците, сендвичарите во Чаир... има фурнаринки за 30 денари, сон. :ROFLMAO: Ако сакаш да се луксузираш, со кашкавал, ондак се 50. :love: Еднаш со другарка се враќавме пешки навечер околу 1 и нешто, гладни - а само со 50 денари у џеб. Влегуваме во една сендвичара, 50 денари хамбургер. Откако се најадовме ко стоки, не знам колку време после тоа на интернет гуглав кои се симптомите за труење од храна и за колку време би требало да се појават. :pos: Али живи останавме, шо ти е гајле. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom