- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.910
- Поени од реакции
- 10.279
@Џонтра Волта ќе проба да ја купи ама ќе му подвалат карта за трета регионална Скопје Север.

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Џонтра Волта ќе проба да ја купи ама ќе му подвалат карта за трета регионална Скопје Север.
Kако успеал?Maгационер од фирма која продава вилушкари у Куманово зеде пасс, Н нема од новинарство и мене ми понуди. Ама ја коњ. Цел ден става слики од стадион.
Луѓето што се дојдени тука е најважно дека знаат кај дошле. Грците веќе во смешни дебати влагаат на нетов и добиваат шат даун од самите странци. Едини што можат официјално да заебат работа се господата што му правеле муабет на вистинскиот господин Ферги,само они можат од добитна ситуација во реалноста и во светот,да не направат да се викаме Пиринска 2.Џабе го преименуваа стадионов, пак сите го викаат Филип Втори.
И странците знаат кои и што сме, нека ги боли до срж грчишчана
![]()
![]()
Уф, што не се погоди расипан тоа суџукот шошонски, да го искине стомак утре, да не му текне на терен да помисли, а камо ли да стапне на него.![]()
ПРЕД 2-3 ГОДИНИ РОНАЛДО БИЛ ВО СКОПЈЕ????? :O :O :O :OСликава е 2-3 години стара
Ако нашиве црепки што се бидени на настанот вчера имаат 10% познавања еве конкретно за САФ јас глава сечам.Ваљда потешко од успешно менаџирање клуб 30 години е само правење фудбал муабети со спортски аналфабети. Иле Гебелс пари ставам дека е андеркавер собарка во Палас![]()