UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ. :D

Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ. :D
И гледаш дека најефтина карта е 10000 евра, зошто кога може пријателскиов куп да достигне цена од 2000 тогаш овие 10000 треба да се нормална цена за 1/4 финале ЛШ.

И гледаш дека најефтина карта е 10000 евра, зошто кога може пријателскиов куп да достигне цена од 2000 тогаш овие 10000 треба да се нормална цена за 1/4 финале ЛШ.
Има за 250 некаде гледав за Барса-Јуве баш. xD Е сеа за поубаво место бар 500.

Значи затоа толку плачеше и пцуеше кога не доби карта.
Ти скинаа 1950 евра... срам да им е :(

Се надевам со тие 3500$ ќе си уплатиш еден курс по Англиски, ебате сељакот прост ебате.....

lDYEsCy.jpg

Мене ми понудија 3 карти за 500 евра, мислам од ФФМ се добиени немаат име.

Абе, добивте меил за екстра достапни билети? Ама по принципот прв дојден-прв услужен се. Пишува дека меилот е пратен вчера во 16:19 а јас го добив денеска сабајлето. Се логирав ама вика продадено :(

Абе, добивте меил за екстра достапни билети? Ама по принципот прв дојден-прв услужен се. Пишува дека меилот е пратен вчера во 16:19 а јас го добив денеска сабајлето. Се логирав ама вика продадено :(
Јас добив и купив така.

Да отвореше на време ќе беше повторно лотарија... :ROFLMAO:

Абре знам, се заебавав, пракса стана на форумов поготово ракомет кога има, додека не утврдиме кој како не ословува, не смее да започне манифестацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom