ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.949
- Поени од реакции
- 44.624
Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ.![]()
И гледаш дека најефтина карта е 10000 евра, зошто кога може пријателскиов куп да достигне цена од 2000 тогаш овие 10000 треба да се нормална цена за 1/4 финале ЛШ.Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ.![]()
Има за 250 некаде гледав за Барса-Јуве баш. xD Е сеа за поубаво место бар 500.И гледаш дека најефтина карта е 10000 евра, зошто кога може пријателскиов куп да достигне цена од 2000 тогаш овие 10000 треба да се нормална цена за 1/4 финале ЛШ.
Јас кога би имал карта, мојата би ја дал за 2000 евра. Ги ставам на страна и чекам 1/4 финале ЛШ.![]()
Се надевам со тие 3500$ ќе си уплатиш еден курс по Англиски, ебате сељакот прост ебате.....
![]()
Јас добив и купив така.Абе, добивте меил за екстра достапни билети? Ама по принципот прв дојден-прв услужен се. Пишува дека меилот е пратен вчера во 16:19 а јас го добив денеска сабајлето. Се логирав ама вика продадено![]()
Да отвореше на време ќе беше повторно лотарија...Абе, добивте меил за екстра достапни билети? Ама по принципот прв дојден-прв услужен се. Пишува дека меилот е пратен вчера во 16:19 а јас го добив денеска сабајлето. Се логирав ама вика продадено![]()
[DOUBLEPOST=1501951761][/DOUBLEPOST]Ако кликнете ќе видите дека сме Macedonia а не FYROM![]()
Абре знам, се заебавав, пракса стана на форумов поготово ракомет кога има, додека не утврдиме кој како не ословува, не смее да започне манифестацијата.