ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.949
- Поени од реакции
- 44.624
@MiaSanMia ако не цвета во моментов, си го сечам одма. Душата не му била поисполнета до сеа... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само РедДевил им е у Атина, и у Минхен беше кога им даде Олиќ гол во 90та, баксус детенце.Чекај прво да се вратат од Грција,таму се мнозинството на фан клубот или сонувам нешто ?![]()
Како не бил во 99та на Ноу Камп...Само РедДевил им е у Атина, и у Минхен беше кога им даде Олиќ гол во 90та, баксус детенце.![]()
Сперматозоид беше тогаш.Како не бил во 99та на Ноу Камп...
И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.Викаш Барса лесно ќе си пројде со Челзи?![]()
Кој е овај ? Сакам на менаџеров да го земам ми падна на око како најдобар во Олимпијакос денеска![]()
Каков брк држи![]()
Не мислев на моменталната форма.И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.
Paulo MachadoКој е овај ? Сакам на менаџеров да го земам ми падна на око како најдобар во Олимпијакос денеска![]()
http://www.hasmoyesbeensacked.com/Мојс уште е тренер на Јунајтед?![]()
Држи вода до негде муабетот, искрено. Мислам, не дека е подобра ради камерите, ама англичаниве, а особено Скај, прават цело фудбалско шоу од натпреваров. Анализи, коментари, технологии...а им оди во прилог и англискиот јазик, полесно е за следење по секако.Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.
До негде си во право, ама сепак чувството да се види омилената екипа е непроценливо..или барем така ми кажалеKoга ке ми текне дека планирав да спичкам 400Е да идам да ги гледам у Грција... Барем нешто добро од целата ситуација.
И јас ова сакав да го кажам. Али ај битно нека ни се паднат Грциве за пари ќе се најде400e за у грција? мн бе брат![]()
Сити немаат искуство. Арсенал ги заеба црвениот. Јунајтед се со средно.Професионалниот дел да си го одработам....
Иначе резултативе на англискиве екипи лани и годинава у ЛШ...е тоа да ми го објасни некој?????!!!
Како тоа најјаката лига у светот вака се бламира....Коментаторине денес од англија ќе заплачеа....