Немора бе од Англија....ќе најде професорот по тоа школата ќе ископа дечиња талентирани.Кој таленти у Англија бе, последниот талент шо го биваше е Волкот.
Ај не јадете гомна за џабе, лигата беше најака пред 3-4 сезони. И сите го знаете тоа. Сега никој не вика дека е најака. Само е далеку поизедначена од шпанската.А со тоа и далеку поатрактивна.абе битно лигата им е најјака сеа ти што сакаш збори...
Овој па анализира. Абе земи смеј се тамуНемора бе од Англија....ќе најде професорот по тоа школата ќе ископа дечиња талентирани.
Не е чудно ова што се случува со Јунајтед.Смена на генерација е болен процес.Фергусон можда направи грешка што маркантни играчи како Сколс Невил,Гигс,не им најде соодветни замени кои ќе ги инсталираше постепено за да не дојде до ова.
Професионалниот дел да си го одработам....Овој па анализира. Абе земи смеј се таму![]()
Не бе брат, шпанската лига е појака каде каде, само нема добри камери како во Премиер лигата и затоа се верува дека англиската е најјака...абе битно лигата им е најјака сеа ти што сакаш збори...
A koja e najjaka liga momentalno spored tebe?Germanskata?Ај не јадете гомна за џабе, лигата беше најака пред 3-4 сезони. И сите го знаете тоа. Сега никој не вика дека е најака. Само е далеку поизедначена од шпанската.А со тоа и далеку поатрактивна.
Најпосетена можеби е али најјака тешко, џабе Баерни, Реали џиџи миџи Англиската е најака лига...најпоштено.A koja e najjaka liga momentalno spored tebe?Germanskata?
Јас го викав со мене да играт ама мангуп ми се праеше е сега играј со овие скљафтениве.Со кого да игра бе брат?
Клеверли? Јанг? Валенсија?
Какви камери беНе бе брат, шпанската лига е појака каде каде, само нема добри камери како во Премиер лигата и затоа се верува дека англиската е најјака...
Ти ебам Филе логиката.![]()
Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.Какви камери бе![]()
Незнам, не ги пратам доволно другиве лиги за да ти одговорам.A koja e najjaka liga momentalno spored tebe?Germanskata?