ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.810
- Поени од реакции
- 44.129
@MiaSanMia ако не цвета во моментов, си го сечам одма. Душата не му била поисполнета до сеа... 

Само РедДевил им е у Атина, и у Минхен беше кога им даде Олиќ гол во 90та, баксус детенце.Чекај прво да се вратат од Грција,таму се мнозинството на фан клубот или сонувам нешто ?![]()
Како не бил во 99та на Ноу Камп...Само РедДевил им е у Атина, и у Минхен беше кога им даде Олиќ гол во 90та, баксус детенце.![]()
Сперматозоид беше тогаш.Како не бил во 99та на Ноу Камп...
И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.Викаш Барса лесно ќе си пројде со Челзи?![]()
Кој е овај ? Сакам на менаџеров да го земам ми падна на око како најдобар во Олимпијакос денеска![]()
Каков брк држи![]()
Не мислев на моменталната форма.И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.
Paulo MachadoКој е овај ? Сакам на менаџеров да го земам ми падна на око како најдобар во Олимпијакос денеска![]()
http://www.hasmoyesbeensacked.com/Мојс уште е тренер на Јунајтед?![]()
Држи вода до негде муабетот, искрено. Мислам, не дека е подобра ради камерите, ама англичаниве, а особено Скај, прават цело фудбалско шоу од натпреваров. Анализи, коментари, технологии...а им оди во прилог и англискиот јазик, полесно е за следење по секако.Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.
До негде си во право, ама сепак чувството да се види омилената екипа е непроценливо..или барем така ми кажалеKoга ке ми текне дека планирав да спичкам 400Е да идам да ги гледам у Грција... Барем нешто добро од целата ситуација.
И јас ова сакав да го кажам. Али ај битно нека ни се паднат Грциве за пари ќе се најде400e за у грција? мн бе брат![]()
Сити немаат искуство. Арсенал ги заеба црвениот. Јунајтед се со средно.Професионалниот дел да си го одработам....
Иначе резултативе на англискиве екипи лани и годинава у ЛШ...е тоа да ми го објасни некој?????!!!
Како тоа најјаката лига у светот вака се бламира....Коментаторине денес од англија ќе заплачеа....