UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
@MiaSanMia ако не цвета во моментов, си го сечам одма. Душата не му била поисполнета до сеа... :)

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Викаш Барса лесно ќе си пројде со Челзи? :D
И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
И ваква опадната Барса би се држела и против овој Челзи кој за многумина е во топ форма, а сепак заеба против WBA, West Ham, а за малце и со Евертон ако не ги послужеше среќата на крајот.
Не мислев на моменталната форма.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.
Држи вода до негде муабетот, искрено. Мислам, не дека е подобра ради камерите, ама англичаниве, а особено Скај, прават цело фудбалско шоу од натпреваров. Анализи, коментари, технологии...а им оди во прилог и англискиот јазик, полесно е за следење по секако.

Туку на темава, буши Кембел љубави! :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Koга ке ми текне дека планирав да спичкам 400Е да идам да ги гледам у Грција... Барем нешто добро од целата ситуација.
До негде си во право, ама сепак чувството да се види омилената екипа е непроценливо..или барем така ми кажале :ROFLMAO:
400e за у грција? мн бе брат :D
И јас ова сакав да го кажам. Али ај битно нека ни се паднат Грциве за пари ќе се најде :D

Мајтапо настрана, Јунајтед лесно може да стигне до 1/4 финале, не знам зошто некои го отпишуваат од игра.[DOUBLEPOST=1393368873][/DOUBLEPOST]
Професионалниот дел да си го одработам....:D

Иначе резултативе на англискиве екипи лани и годинава у ЛШ...е тоа да ми го објасни некој?????!!!

Како тоа најјаката лига у светот вака се бламира....Коментаторине денес од англија ќе заплачеа....
Сити немаат искуство. Арсенал ги заеба црвениот. Јунајтед се со средно.

До сега тоа е објаснувањето :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom