UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
40.003
Поени од реакции
116.763
Јунајтед е преслаб годинава, сакале тоа да го признаат неговите фанови или не. Никаква тимска хемија, тотална дезорганизација, не можат да сврзат две добри партии, а впрочем толку добри и ги имаа сезонава. Неверојатно е како она што го градеше Ферги со децении се сруши за помалку од една година...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тоа со камерите точно е дека Англиската лига има подобра технологија и натпреварите се попривлечни за гледање ама дека влијае на јачината на лигата нема врска, а иначе и мене ми е поинтересно да гледам Англиска лига пошто секој втор викенд има дерби, јаки утакмици, ама и точно е тоа што го пиша еден дечко погоре дека неможат топ 6те тимови од Англија да се мерат со топ двете екипи на Шпанија, бар така мислам јас.
Па барем имаат топ 6 тима за разлика од вашите топ 2.

M

Mario Gómez

Гостин
Фановите на Јунајтед, 16 декември, 2013 година.

Ок дечки тоа е тоа,идемо да плескамо грци:D.
--- надополнето: 16 декември 2013 во 12:24 ---
На ова мора да се иде,сад или никад
ЌЕ ПОЧНАМ У ГОСПОД ДА ВЕРУЕМ 1 НЕДЕЛА СЕ МОЛАМ ЗА ГРЦИВЕ ДА ГИ ДАДЕ И ГИ ДАДЕ АААААААААААААААААААААА
Полесен противник здравје баш како што сакав, Мојс ќе продолжи со добрата серија во ЛШ и барем до 1/4 финалето ќе остане без пораз.:)
Бомбона.

Треба да се избациме сеа во Грција ! Пишете све поединости ако се организира транспорт !
:P

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Јунајтед е преслаб годинава, сакале тоа да го признаат неговите фанови или не. Никаква тимска хемија, тотална дезорганизација, не можат да сврзат две добри партии, а впрочем толку добри и ги имаа сезонава. Неверојатно е како она што го градеше Ферги со децении се сруши за помалку од една година...
А кај си видел ти дека не признаваме ние дека Јунајтед е преслаб годинава? Го заслужуваат секој ремет, дури и повеќе од ова што го добиваат.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Па барем имаат топ 6 тима за разлика од вашите топ 2.
Ама тоа и го викам бе, тие топ 2 тима било кога било каде против тие 6 тима, разбираш ? А за гледање нормално Англиската оти секој втор викенд има дерби помеѓу тие 6 тима.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Манчестер се стварно Јунајтед. Сите навивачи им се обединети дека Мојс стварно треба да си оди.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Чекај прво да се вратат од Грција,таму се мнозинството на фан клубот или сонувам нешто ? :свиркам:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.022
Поени од реакции
67.939
Koга ке ми текне дека планирав да спичкам 400Е да идам да ги гледам у Грција... Барем нешто добро од целата ситуација.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.003
Поени од реакции
116.763
А кај си видел ти дека не признаваме ние дека Јунајтед е преслаб годинава? Го заслужуваат секој ремет, дури и повеќе од ова што го добиваат.
Не бе не реков дека не сакате да признаете, само се изразив во коментаторски жаргон. :D Додуша @NomoregameS ме убедуваше дека Јунајтед е појак од Челзи и ПСЖ ама нема везе, повеќето сте согласни дека се преслаби сезонава. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ама тоа и го викам бе, тие топ 2 тима било кога било каде против тие 6 тима, разбираш ? А за гледање нормално Англиската оти секој втор викенд има дерби помеѓу тие 6 тима.
Викаш Барса лесно ќе си пројде со Челзи? :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.022
Поени од реакции
67.939
400e за у грција? мн бе брат :D
Сакав со своја кола да си идам, а колата ми троши поприлично многу.
За тие пари во Англија може да идам да гледам.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom