UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уствари Диего Симеоне единствен менаџер што веќе неколку години е на клупата на својата екипа. Мурињо,Пеп и Карло дојдоа во екипите летово. Интересно.

Уствари Диего Симеоне единствен менаџер што веќе неколку години е на клупата на својата екипа. Мурињо,Пеп и Карло дојдоа во екипите летово. Интересно.
Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово. :D

Ако се вратиме една рунда наназад, само он и Клоп беа такви. Другите се од летово. :D
Значи од 8 европски екипи што имаат аспирации за титула во ЛШ, нешто за што треба стабилност и константонст само 2 екипи имаа менаџер што минимум втората година му е ова во клубот (сврзана)
tumblr_m6jk99agdc1rzz3r3o1_500.gif

(касно е :( )

Реал -Баерn е небитен дуел,Чоло Мурињо ќе биде лудница:vozbud:,гарантирам дека цела светска јавност ќе биде свртена кон овој дуел,не за друго победаникот на другиот дуел за мене е познат уште пред да почне.

Челзи ке ја згази Атлетико мадрид,и во финале и со кој и да игра дали Баерн, Реал мадрид Челзи сите ке ги згази само хејтерите можат да плујат по неа ама тоа хејтер си си е Хејтер како Ska Maniac
so toa sto go hejtam tvojot komentar za tupenjeto ne znaci deka go hejtam i klubot za koj sto navivam ;)

Слаби сте вие бе, јас мислев оти викаат "се се се брзааа, се брзааааа бла бла.... д чемпионсс". Демек сите кои не се дома се брзаат да стигнат да гледат ЛШ. :vozbud:

Па фанови на Реал се , некој и да прдне малце погласно они ќе мислат дека некој рекол Барса. Кошмар им е. :pos:

Некој да објасни, зошто Баварците го силуваат тоа Рејал. Чисто информантивно ме интересира.

Само да не биде како скарата у Манчестер слабо печена беше не ми се допадна

Само да не биде како скарата у Манчестер слабо печена беше не ми се допадна

Ќумурот не беше ко шо треба,дур распали многу време требаше....Дека јак ветар дуваше у Манчестер...

У Шпанија потопло е времето одма ќе се распали ќумурот :sneaky:

2001 1/4 Man Utd ,1/2 Real ,finale spanska ekipa Valensija.Togas Valensija gi pomina Lids vo 1/2.Sega At.Madrid so Chelsea.

Mnogu slicnosti.:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom