Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Povekjeto od forumov ke ja kockaa taa plataLet's be real, да му ја имавме платата којзнае и ние што ќе праевме![]()
![]()
Povekjeto od forumov ke ja kockaa taa plataLet's be real, да му ја имавме платата којзнае и ние што ќе праевме![]()
![]()
Не ни судат против вас пенали во последно така да ваша е ЛЕ годинаваBRACE YOURSELFS
PENALTIES ARE COMING
Ако меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се дадеНе ни судат против вас пенали во последно така да ваша е ЛЕ годинава... Како терате со формава имате уникатна шанса да освоите ЛЕ, да се пласирате во ЛШ преку ЛЕ и да испадните од ПЛ во иста година. Прв тим од Чемпионшип во ЛШ догодина
![]()
![]()
Зошто бе Мехенгладбах...? Да не ни се вклучат и Реал и Интер во елитава во ЛЕАко меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се даде![]()
Јас лани плачев за Интер - Јунајтед финале...Зошто бе Мехенгладбах...? Да не ни се вклучат и Реал и Интер во елитава во ЛЕдодај ги и Наполи, Сосиедад...
Стај го Интер меѓу овиеАко меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се даде![]()
Не бе, доста е еден клуб од МиланоСтај го Интер меѓу овие![]()
Ве чекаме да се дружиме.Не бе, доста е еден клуб од Милано
Ако ако, ајде, ќе фатите догодина ЛШ, ќе се подружиме не е проблемВе чекаме да се дружиме.
Почекај до утре вечер...да не ти посака добредојде пакДајте го сеа твитот од ЛУК ШО лани што му го прати на Лукаку коа испаднавме од ЛШ, да му ебам мајката у пичка јас негова.
Mourinho doesn't like this.Добронајдовме.
Идеме по титула !!!
ГГМУ !!![]()
Утре ќе го ставиме.Дајте го сеа твитот од ЛУК ШО лани што му го прати на Лукаку коа испаднавме од ЛШ, да му ебам мајката у пичка јас негова.