Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Povekjeto od forumov ke ja kockaa taa plataLet's be real, да му ја имавме платата којзнае и ние што ќе праевме![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Povekjeto od forumov ke ja kockaa taa plataLet's be real, да му ја имавме платата којзнае и ние што ќе праевме![]()
![]()
BRACE YOURSELFS
PENALTIES ARE COMING
Ако меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се дадеНе ни судат против вас пенали во последно така да ваша е ЛЕ годинава... Како терате со формава имате уникатна шанса да освоите ЛЕ, да се пласирате во ЛШ преку ЛЕ и да испадните од ПЛ во иста година. Прв тим од Чемпионшип во ЛШ догодина
![]()
![]()
Ако меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се даде![]()
Јас лани плачев за Интер - Јунајтед финале...Зошто бе Мехенгладбах...? Да не ни се вклучат и Реал и Интер во елитава во ЛЕдодај ги и Наполи, Сосиедад...
Стај го Интер меѓу овиеАко меѓу тимови како Мехенгладбах, Тотнем, Лестер и Манчестер Јунајтед освојат ЛЕ годинава на Артета доживотен договор треба да му се даде![]()
Не бе, доста е еден клуб од МиланоСтај го Интер меѓу овие![]()
Ве чекаме да се дружиме.Не бе, доста е еден клуб од Милано
Ако ако, ајде, ќе фатите догодина ЛШ, ќе се подружиме не е проблемВе чекаме да се дружиме.
Дајте го сеа твитот од ЛУК ШО лани што му го прати на Лукаку коа испаднавме од ЛШ, да му ебам мајката у пичка јас негова.
Добронајдовме.
Идеме по титула !!!
ГГМУ !!![]()
Утре ќе го ставиме.Дајте го сеа твитот од ЛУК ШО лани што му го прати на Лукаку коа испаднавме од ЛШ, да му ебам мајката у пичка јас негова.