UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Од авион да ја гледаме утакмицата ќе видевме дека сите играчи на Јунајтед беа грешно поставени. Освен Де Геа. До толку да не можи да ги погоди, ебаго.

Можно е УЕФА ретроактивно да го казни Фелаини за следни три текми поради лактот што му го даде на Џан. Многу е гнасен бе матер му ебам со тие остри стартови, вчера го промаши Клајн, после фаул го нагази Ловрен и ова со Џан (мислам имаше уште нешто ама не ми текнува во моментов). Има „среќа“ што е небитен копач во фудбалскиов свет иначе да беше фаца, медиумите маме ќе му ебеа.

Реков јас со Клоп на браникот на тимот......

Срамота е за ваков модерен стадион, башка за најјаката лига се работи :icon_lol:
Еве на какви услови се играше натпреварот Атлетик Валенсија 735x489+5+5.jpg 3213CF5200000578-0-image-a-12_1457648274229.jpg Athletic_Valencia_Europa_League_Raul_Garcia.jpg
Не знам како дозволија на ваков терен да се изигра натпреварот, врнеше турваше топката не се движеше на трева, еден куп шанси искоцкаа и двете екипи заради поплавата, со право Невил се лути.

А иначе ако не беше дождов Гери стаорецот маме ќе им расплачеше на сепаратистиве.

Невил треба да се заблагодари што условите беа лоши, зошто иначе Валенсија ќе изгубеше 2,3-0.
како и да е, не верувам дека Невил и оваа Валенсија се способни да не примат гол дома од Билбао, така да...

Кај нас нема да игра Морено, а сега читам кај Јунајтед Блинд и Ерера нема да играат. А баш ми е мака за Ерера. Вчера на пресот серел како на Олд Трафорд ќе е друга приказна, оти на Енфилд теренот бил тесен и тревата не била добра. :( Многу ми е мака, да играше сигурно 2-3 асистенции ќе направеше. На поубавиот терен.

Кај нас нема да игра Морено, а сега читам кај Јунајтед Блинд и Ерера нема да играат. А баш ми е мака за Ерера. Вчера на пресот серел како на Олд Трафорд ќе е друга приказна, оти на Енфилд теренот бил тесен и тревата не била добра. :( Многу ми е мака, да играше сигурно 2-3 асистенции ќе направеше. На поубавиот терен.
Како го кажа ова, како теренот да го обвинил за поразот. Нема врска, дополни во стил на навивач дека се му е поубаво на ОТ и не само за Енфилд, во клупски интервјуа има кажано дека по мечот Манчестер Билбао си зацртал за цел тука да игра, дрндрн, напаленко е Ерера и затоа е миленик на навивачите.

Како го кажа ова, како теренот да го обвинил за поразот. Нема врска, дополни во стил на навивач дека се му е поубаво на ОТ и не само за Енфилд, во клупски интервјуа има кажано дека по мечот Манчестер Билбао си зацртал за цел тука да игра, дрндрн, напаленко е Ерера и затоа е миленик на навивачите.

Од мој агол, испаѓа дека муабетот му беше во смисла: "На Енфилд изгубивме, ама теренот не ни чинеше оти е тесен и тревата не чини, дојдете сега на Олд Трафорд да ве скиниме".

Од мој агол, испаѓа дека муабетот му беше во смисла: "На Енфилд изгубивме, ама теренот не ни чинеше оти е тесен и тревата не чини, дојдете сега на Олд Трафорд да ве скиниме".
Логично пошо си фан на спротивната екипа. Ако не ми веруваш на мене прашај кого било од фан клуб дека секад така се пали пред утакмици со ОТ.

Логично пошо си фан на спротивната екипа. Ако не ми веруваш на мене прашај кого било од фан клуб дека секад така се пали пред утакмици со ОТ.

Не велам јас дека тој сакал да го навреди Ливерпул, ама и колку да си напален треба малку да се контролираш и добро да ги оформуваш речениците кои ги кажуваш, пошто само ќе створиш тензија.

А шо се деси со Блинд и Ерера?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom