E
Epsilon
Гостин
Многу големи ебачи излегоа од фан клубов на Јунајтед. Едниов ќе не "ебел в дуп", другиов "ќе НИ го пушел".![]()
не колку тебе ко шо читам на форумоф. ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу големи ебачи излегоа од фан клубов на Јунајтед. Едниов ќе не "ебел в дуп", другиов "ќе НИ го пушел".![]()
Реков јас со Клоп на браникот на тимот......
Како го кажа ова, како теренот да го обвинил за поразот. Нема врска, дополни во стил на навивач дека се му е поубаво на ОТ и не само за Енфилд, во клупски интервјуа има кажано дека по мечот Манчестер Билбао си зацртал за цел тука да игра, дрндрн, напаленко е Ерера и затоа е миленик на навивачите.Кај нас нема да игра Морено, а сега читам кај Јунајтед Блинд и Ерера нема да играат. А баш ми е мака за Ерера. Вчера на пресот серел како на Олд Трафорд ќе е друга приказна, оти на Енфилд теренот бил тесен и тревата не била добра.Многу ми е мака, да играше сигурно 2-3 асистенции ќе направеше. На поубавиот терен.
Како го кажа ова, како теренот да го обвинил за поразот. Нема врска, дополни во стил на навивач дека се му е поубаво на ОТ и не само за Енфилд, во клупски интервјуа има кажано дека по мечот Манчестер Билбао си зацртал за цел тука да игра, дрндрн, напаленко е Ерера и затоа е миленик на навивачите.
Логично пошо си фан на спротивната екипа. Ако не ми веруваш на мене прашај кого било од фан клуб дека секад така се пали пред утакмици со ОТ.Од мој агол, испаѓа дека муабетот му беше во смисла: "На Енфилд изгубивме, ама теренот не ни чинеше оти е тесен и тревата не чини, дојдете сега на Олд Трафорд да ве скиниме".
Логично пошо си фан на спротивната екипа. Ако не ми веруваш на мене прашај кого било од фан клуб дека секад така се пали пред утакмици со ОТ.